Piet toebehoren

 

De jongste kinderen wachten er het hele jaar op! Sinterklaasfeest is een heerlijke tijd voor de kleintjes. Als volwassene is het vooral genieten van de spanning op hun gezichtjes. Naast de vele vrolijke momenten die Sint en Piet meebrengen: de kids krijgen cadeautjes, ze mogen hun schoen zetten, en er wordt met snoep en pepernoten gestrooid. Je wilt er alles aan doen om het feest onvergetelijk te maken. Wat is er spannender dan pakjesavond met een echte Piet? Je hebt vast wel een leuk familielid of een buurmeisje je kinderen wil verrassen. Een pieten kraag kopen doe je natuurlijk bij Jan Monnikendam. Want ook voor kinderfeesten is Jan Monnikendam het juiste adres!

Lees meer >
Filter producten

Zwarte Piet accessoires als onmisbare details

Van alle Sint en Piet toebehoren is de witte molensteen kraag het meest klassiek. Een Piet kan tegenwoordig oranje, geel of roetveeg zwart zijn. De pieten kraag zorgt voor directe herkenning. Deze klassieker is daar een voorbeeld van. Een goede sfeer zit hem vaak in de details. Piet maakt iedereen blij met zijn dansjes en zijn zak vol strooigoed. De kinderen hebben het er nog dagen over! Wil je nog completer zijn in je uitrusting? Ons assortiment biedt ook een keur aan pietpakken en pieten pruiken. Neem snel een kijkje.

Een echte pieten kraag omdoen

Je kind een Pietenkraag aanmeten, is ook een leuk idee. Je ziet het trotse koppie al voor je! Bijvoorbeeld bij de Sinterklaasintocht in je woonplaats. Alle klasgenootjes hebben zich uitgedost. Het is een bonte stoet die op de Pieten staan te wachten. Vol verwachting kloppen hun hartjes.

Ook voor een paar Piet Manchetten om eenvoudig over je mouw te schuiven, kun je bij ons terecht. Net als onze andere producten zijn ze goed wasbaar. Ze gaan dus meerdere jaren mee.

Er is nog veel meer vrolijks mogelijk. Als je in ons gevarieerde aanbod kijkt, krijg je vanzelf nieuwe ideeën. Kom je er niet uit of heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen je graag verder!