Schmink

 

De beste schmink voor het sinterklaasfeest shop je bij hofleverancier Jan Monnikendam. Terwijl de sint zijn gezicht bedekt met een baard en pruik, moeten zijn pieten worden geschminkt. Van kwaliteitsmerk Kryolan verkopen wij schmink op water- en alcoholbasis. Vooral de laatste soort is uiterst veegvast, maar toch gemakkelijk te verwijderen met onze afschminkolie. Bestel sint schmink eenvoudig online, of bezoek onze feestwinkel voor persoonlijk advies.   

Lees meer >
Filter producten

De juiste schmink voor elke piet

Of je nu een professioneel sinterklaasfeest organiseert of het feest in kleine kring viert, hier vind je de juiste schmink voor jouw sinterklaasviering. Bij een grote viering moet je vaak in korte tijd veel pieten schminken. Daarom is al onze schmink gemakkelijk aan te brengen met een sponsje of kwast. Wanneer je feest zich in de buitenlucht of juist in een warme ruimte afspeelt, is het verder belangrijk dat het goed blijft zitten. Bij onze  producten op alcoholbasis is dat zeker het geval: deze gezichtsverf is zelfs bestand tegen regenbuien. Ook onze softcream op crèmebasis houdt onder vrijwel alle omstandigheden. En in combinatie met fixeerspray is ons product op waterbasis eveneens een zeer betrouwbare optie. Onze donkerbruine en diepzwarte kleur is zowel geschikt voor traditionele pieten als voor roetveegpieten.

Laat je adviseren over de juiste schmink

In onze uitgebreide productbeschrijvingen kun je veel informatie vinden over het gebruik en de toepassingen van onze schmink. Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd contact opnemen of langskomen in de winkel. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring in feestartikelen, en helpen je graag de beste schmink te vinden voor jouw situatie. Ook helpen we je natuurlijk graag aan al je andere Sinterklaas spullen!