Latex littekens

Wil je het laten lijken alsof je in elkaar geslagen bent zonder echt een tik op je neus te krijgen, of wil je jezelf veranderen in een angstaanjagend monster? Met onze latex wonden en littekens is dat een fluitje van een cent! Ontdek ons ruime assortiment en leef je helemaal uit!

Lees meer >
Filter producten

Verschillende latex littekens voor je kostuum

Verander jezelf met gemak in een angstaanjagend personage met onze latex wonden en littekens, perfect voor Halloween, carnaval of een ander leuk verkleedfeest. Laat je vrienden schrikken met levensechte wonden die je eenvoudig zelf aan kan brengen. Denk bijvoorbeeld aan onze enge ‘gouged eyes’ applicatie, een mond applicatie met een angstaanjagende grijns of een nep wond ‘zip it’ applicatie. Om je look nog heftiger te maken, hebben wij ook een breed assortiment aan gebitten, zoals het Dracula gebit en het Billy Bob weerwolf gebit.

Van de realistische FX Transfers wond cutter tot de gruwelijke vampierbeet. Wil je jouw look helemaal afmaken met griezelige make-up? Bekijk dan ook onze complete make-up kits. Denk aan een duivel make-up kit of deadly clown make-up kit voor een horror clown.

Eenvoudig aanbrengen 

Maak je geen zorgen over het aanbrengen van deze nep wonden en littekens, het is heel eenvoudig! Gemaakt van super realistische nep huid, plak je de nep wonden simpelweg op je huid met water, zonder gedoe met lijm. De latex beweegt soepel mee met je huid, en de dunne rand zorgt voor een bijna onzichtbare overgang tussen je huid en de nep wond. Hierdoor zijn de wonden en littekens bijna niet van echt te onderscheiden. Het is maar te hopen dat je vrienden geen 112 bellen! Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte aanvulling op jouw griezelkostuum! 

Denk bijvoorbeeld aan onze enge ‘gouged eyes’ applicatie, een mond applicatie met een angstaanjagende grijns of een nep wond ‘zip it’ applicatie. Om je look nog heftiger te maken, hebben wij ook een breed assortiment aan gebitten, zoals het Dracula gebit en het Billy Bob weerwolf gebit.