Gebitten

 

Heb jij binnenkort een mooi feestje op de planning staan maar ben je nog op zoek naar nep tanden om je look compleet te maken? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de nep gebitten en tanden voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van vampier- en Dracula gebitjes tot nep tanden met een extra vieze uitstraling. Scroll dus snel door ons aanbod heen en vind jouw perfecte (of juist extra vieze) gebit!

Lees meer >
Filter producten

Nep tanden en nep gebit

Met behulp van een gebit of nep tanden kan je je look echt compleet maken, want met een stel vieze tanden kan je aardig wat mensen laten schrikken. Wat denk je bijvoorbeeld van ons weerwolf- of zombie gebit? Liever een beugelbekkie of juist een paar gouden tanden? Welke uitstraling je ook zoekt, je kan met ons assortiment alle kanten op! Vrijwel al onze nep tanden en gebitten zijn van het merk Billy Bob. Een Billy Bob gebit kun je geheel passend maken, waardoor het perfect aansluit op je eigen tanden.

Hoe maak je een Billy Bob gebit passend?

Eerst een belangrijke mededeling: probeer nooit het gebitje te buigen in koude toestand! Het zal dan namelijk onmiddellijk breken. Ook is het belangrijk om eerst aandachtig de gebruiksaanwijzing te lezen, voordat je met het gebitje aan de slag gaat.

Wanneer je een Billy Bob gebit gekocht hebt, denk je misschien dat het model best wijd is en niet goed lijkt te passen, maar dat lijkt slechts maar zo. Je moet namelijk eerst het gebit een minuutje in een glas heet water uit de kraan leggen. Wanneer je het gebit eruit haalt, zie je dat het nu heel flexibel is. Duw het vervolgens gelijk om je eigen gebit heen (zoals je wilt dat het straks ongeveer komt te zitten) en als het rondom al je tanden raakt, houd je hem een minuut vast op zijn plaats. Het gebitje koelt snel af en na die minuut heeft ‘t precies de ronde vorm/maat van je eigen gebit. 

Het gebit zit alleen nog niet aan je tanden vast. Om het gebit aan je tanden vast te maken heb je het zakje met witte balletjes nodig. Dit zakje leg je een minuut in echt kokend water. De balletjes smelten snel aaneen en vormen een doorzichtige massa. Haal de massa vervolgens snel uit het zakje en maak er met je vingers snel een rolletje van ongeveer 6/7 millimeter dik en 6/7 centimeter lang. Druk het rolletje voorzichtig aan de binnen/onderkant van het geprepareerde gebitje en druk flink wat massa in de kleine gaatjes die in het gebitje zitten. Druk vervolgens met twee handen het gebitje regelmatig (niet alleen aan één kant, want anders breekt het) zo dicht mogelijk tegen je tanden aan. Hierbij is het belangrijk dat je dit alleen met regelmatige druk doet. Wacht vervolgens een minuutje en ‘breek’ het gebit los van je eigen tanden.

Er zal langs de randen wat teveel van de massa weggedrukt zijn en dat moet je snel even wegsnijden. Wat er dan overblijft is de precieze afdruk in de binnenkant van het gebitje, waardoor het precies strak op je eigen gebit past en het er niet uit of af kan vallen. Elke keer dat je het gebit wilt gebruiken, hoef je hem enkel op z’n plek te drukken en het gebit zit als gegoten. 

Let op!

  • Het gebitje breekt alleen, wanneer je het onregelmatig aandrukt of probeert te buigen. Helaas kunnen wij voor zo’n breuk geen verantwoording nemen.
  • Gebruik dit gebitje op gezonde tanden. Het past zo mooi, dat je een losse tand of deel daarvan los zou kunnen trekken.

  • Mocht je het gebitje een keer willen aanpassen, dan kan dat. Leg dan het gebit weer in heet water en zowel het gebit als de pas massa (de beads) worden weer zacht en buigbaar.

  • Wil je de fitting helemaal opnieuw maken? Dan verkopen wij de “beads” (plastic balletjes), die de pas massa vormen, gewoon los per zakje.

Met dit super gebitje heb je oneindig veel plezier. Drie miljoen gebruikers gingen je voor! Heb je nog vragen over de Billy Bob gebitjes? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder!