Lenzen

 

Gekleurde lenzen zijn unieke feestartikelen die je outfit een geheel andere dimensie geven. Ogen zijn een belangrijk onderdeel van onze uitstraling en dit verander je voor een dag met gekleurde lenzen. Alle kleuren en soorten vind je in de shop. Bestel online of kom langs in onze winkel. Wij helpen je graag met het vinden van het product dat je zoekt!

Lees meer >
Filter producten

Kleurlenzen Halloween

Met name rond Halloween zijn kleurlenzen een van de meest populaire producten. Door witte, rode of gele lenzen te dragen creëer je direct een griezelachtige look. Combineer het met onze andere Halloween verkleedkleding en accessoires en kruip onherkenbaar in de huid van je personage. Bij Jan Monnikendam maak je het zo gek als je zelf wilt! Met ons ruime assortiment van meer dan 10.000 artikelen is er keuze genoeg en hebben wij voor iedereen het geschikte product. 

Gekleurde lenzen indoen

Bij het ontwikkelen van gekleurde lenzen staat kwaliteit altijd voorop. Ze zijn daarom van zacht materiaal en gemakkelijk in te doen. Onderhoud de producten volgens de bijgeleverde gebruiksaanwijzing en koop apart onze lenzenvloeistof. Mocht je er langer mee willen doen, dan hebben wij de 3 maanden lenzen. Deze kun je tot maar liefst 3 maanden bewaren. Ontdek alle mogelijkheden in de shop. Van roze kleurlenzen tot wit en bruin, je vindt het allemaal bij Jan Monnikendam!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen wijzen je de weg. Je vindt daarin de kleur, vorm en gebruikswijze. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de lenzen van dichtbij bekijken en vergelijken. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!