Liquid latex

 

Hou jij van het creëren van special effecten op iemands gezicht? Dan is liquid latex onmisbaar! Met liquid latex, ook wel vloeibare latex genoemd, zijn veel verschillende special effecten te creëren. Jan Monnikendam beschikt dan ook over een ruim assortiment van verschillende liquid latex schmink op de tofste looks mee te creëren. Scroll dus snel door assortiment heen en vind het perfecte product!  

Lees meer >
Filter producten

Liquid latex clear

Met vloeibare latex kun je verschillende special effect maken, zoals rimpels of een nep huid. Ook kun je het combineren met bijvoorbeeld watjes of tissues om wonden of brandwonden na te maken. Latex is overschminkbaar en perfect om te combineren met nep bloed. Gebruik je vaker liquid latex? Wij beschikken over vloeibare latex in grootverpakking, een grootverpakking van maar liefst 475 milliliter. Liever eerst proberen? Kies dan voor ons flesje vloeibare latex van 30 milliliter. De latex is gemakkelijk te verwijderen met warm water. 

Liquid latex thema sets

Om je alvast op weg te helpen beschikken wij ook over de leukste liquid latex sets. Hiermee wordt het nog makkelijker om een bepaalde look te creëren. Zin om iemand echt de stuipen op het lijf te jagen? Kies dan voor de zombie, horror of vampire set. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een echte scary look te creëren. Bij al onze sets zitten ook sponsjes om de latex mee aan te brengen.  

Daarnaast hebben we ook nog een toffe make your own scar latex set in ons assortiment. Daarin vind je een mal voor 4 verschillende wonden, een flesje nepbloed en een flesje latex. Makkelijker kunnen we het niet maken!  

Heb je nog vragen over een van onze vloeibare latex producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!