Jongen

 

Hoera, er is een lief jongetje geboren! Dit fantastische nieuws verdient absoluut een feestje. Hang een blauwe gevelvlag buiten, zodat iedereen in de buurt kan zien dat de kleine spruit is geboren. Tover het huis binnen ook om tot een feestje met slingers en ballonnen voor alle kraamvisite. We snappen dat je misschien niet de tijd hebt om naar de winkel te gaan. Geen zorgen! Bij Jan Monnikendam bestel je alles eenvoudig online. Zo wordt het vieren van deze bijzondere geboorte wel heel eenvoudig en superleuk!

Lees meer >
Filter producten

Versiering geboorte zoon

Laat het feest beginnen! De komst van de kleine man verdient een warm welkom met vrolijke versiering in blauwe tinten. Denk aan slingers die de ruimte opfleuren, feestelijke ballonnen die de lucht vullen, en schattige tafeldecoraties die de feeststemming verhogen. Vergeet ook niet de leuke uitdeelcadeautjes om de vreugde te delen met al het bezoek. Naast de traditionele beschuit met blauwe muisjes maak je zo jouw kraamtijd nog leuker. Geniet samen met familie en vrienden van deze bijzondere tijd en creëer mooie herinneringen samen met jouw kleine jongen.

Babyshower of gender reveal party

Babyshowers en gender reveal parties zijn helemaal overgewaaid uit de Verenigde Staten. Ben jij ook van plan om zo’n feest te organiseren voor de aankomende baby? Of je nu al weet of het een jongen of meisje wordt, of het nog een verrassing is: bij ons ben je aan het juiste adres voor de aankleding van het feest! Van blauwe en roze versieringen tot universele decoraties, wij hebben het allemaal! Ontdek ons assortiment en bestel jouw favoriete geboorte versiering gemakkelijk online. Wil je liever de producten in het echt kunnen bekijken? Kom gezellig langs in onze winkel in Haarlem!