Jubileum

 

Of je nu een gouden huwelijksjubileum, een bedrijfsjubileum of een persoonlijke mijlpaal markeert, onze uitgebreide selectie feestartikelen brengt iedere jubileumviering tot leven. Confetti shooters, folieballonnen en huldeschilden: je kunt het zo gek niet bedenken en Jan Monnikendam heeft het. Versier de hele ruimte met slingers, ballonnen en tafeldecoraties en maak er een onvergetelijke dag van! Bestel jouw jubileum versiering eenvoudig online of kom gezellig langs in onze winkel in Haarlem. Wij zorgen er samen voor dat jouw jubileum geweldig wordt!

Lees meer >

Jubileum huwelijk 

Tijd om te toasten op de liefde! Of je nu 5, 10, 25 of zelfs 50 jaar getrouwd bent, een huwelijksjubileum verdient alle glans en glamour. Onze collectie is doordrenkt met romantiek en elegantie. Van glinsterende cijferballonnen tot hartjes slingers en rozenblaadjes, we hebben alles om jullie liefde te vieren. Verras je geliefde met een prachtig versierde woning en laat zien dat, zelfs na al die jaren, je nog steeds een romanticus bent in hart en ziel. Cheers op nog vele gelukkige jaren samen!

Mijlpalen vieren

Het leven zit vol prachtige jubilea om te vieren. Of het nu gaat om een 25-jarig jubileum op werk, een vriendschapsjubileum of een persoonlijke mijlpaal, bij Jan Monnikendam hebben we de perfecte feestartikelen om dit moment speciaal te maken. Van kleurrijke ballonnen die de vreugde van het moment weerspiegelen tot elegante huldekransen die de prestatie benadrukken, onze selectie is divers en doordacht.

Jubileum cadeaus 

Misschien viert een van je collega’s binnenkort hun 25-jarig jubileum, en ben je op zoek naar het perfecte jubileum cadeau. Ook daarvoor ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres! We bieden niet alleen decoraties, maar ook geschenken die de gelegenheid extra speciaal maken. Elke mijlpaal verdient een viering, en bij Jan Monnikendam maken we dat graag mogelijk. Selecteer jouw favoriete jubileum feestartikelen en bestel vandaag nog online!