Bekende personen

 

Heb jij binnenkort een themafeest en wil jij je graag verkleden als bekend persoon? Bij Jan Monnikendam vind je hiervoor de leukste accessoires en verkleedartikelen. Van een compleet Mickey Mouse pak tot een indrukwekkende Mozart pruik. Je kan het zo gek nog niet verzinnen of wij hebben het. We beschikken dan ook over een uniek en zeer uitgebreid assortiment. De artikelen zijn vrijwel altijd op voorraad en van de hoogste kwaliteit. Bekijk snel ons unieke aanbod en dress to impress!

Lees meer >
Filter producten

Verkleedkleding bekende personen voor volwassenen

Ben je nog op zoek naar een complete outfit? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. We bieden verschillende complete verkleedsets aan van bekende personen. Dus ga je als de echte (verstopte) spierbundel die je bent, verkleed als Hulk Hogan of toch als echte Netflix famous Casa de Papel overvaller? Het kan allemaal. Je hoeft je niet druk te maken wanneer je armspieren niet overeenkomen met die van Hulk Hogan. Die zitten namelijk bij het pak inbegrepen. 

Heb je alleen nog een gave accessoire nodig om je outfit af te maken? Ook dan zit je bij ons goed. Want stel je wilt verkleed als Donald Trump, dan kan zijn karakteristieke trump kapsel natuurlijk niet ontbreken. Gebruik het menu aan de zijkant om te filteren in ons aanbod, zodat je snel en gemakkelijk je gewenste product vindt.

Ga als kind verkleed als een bekend persoon

We beschikken ook over een leuk assortiment voor kinderen. Wie wil als kind nou niet verkleed als Max Verstappen in een prachtig race overall? Dus heeft je zoon of dochter binnenkort een gaaf verkleedfeest of wil hij of zij de races kijken in stijl? Tover je kind dan om tot Max Verstappen en maak hem ‘driver of the day’. Race dus snel met piepende bandjes naar ons uitgebreide aanbod en wie weet voelt jouw kind zich binnenkort een echte Formule 1 held. Zit je outfit er nog niet tussen? Bekijk hier ons complete aanbod van verkleedkleding voor kinderen.

Wil je toch liever de kleding eerst passen? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de kleding bekijken, passen en vergelijken. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte outfit!