Funny's

 

Heb jij binnenkort een feestje en wil jij de lolbroek uithangen? Zoek dan niet verder! Je bent voor hilarische en originele verkleedkleding bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment van hilarische outfits en accessoires aan. Van opvallende pruiken tot een complete teletubby outfit. Ga jij liever als Tinky Winky, Lala of Po? Welke outfit je dan ook kiest; succes is gegarandeerd!

Lees meer >
Filter producten

De leukste Funny verkleedkleding

Wat is er leuker dan op een feestje de blits maken met jouw outfit en helemaal wanneer mensen al beginnen te lachen op het moment dat ze je zien. Niks toch? Dus doe eens gek en ga samen met je vrienden verkleed als een kudde koeien of ga voor een iets subtielere look en kies een mooi maar hilarisch pak van de opposuits. Met funny’s kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Scroll dus door ons uitgebreide assortiment van grappige funny’s heen en vind jouw volgende outfit om indruk mee te maken.

De vrolijkste Funny accessoires

Heb je alleen grappige accessoires nodig? Maak dan gebruik van onze filtermogelijkheden aan de linkerkant en filter bijvoorbeeld op neuzen oren en staarten of pruiken en vind voor elke gelegenheid een funny accessoire! 

Ben je naast de juiste accessoires voor je outfit ook nog op zoek naar leuke fop producten om de andere gasten in de maling te nemen? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment fop artikelen en vind bijvoorbeeld snoepjes met zweetvoeten, knoflook of zeep smaak!