Hippie jaren 60 feest

 

Reis mee naar het meest kleurige decennium ooit met onze gave jaren 60 kleding! Bloemen, vredestekens en psychedelische patronen: voor een hippie feestje kan het niet uitbundig genoeg zijn. Bekijk ons grote assortiment vol typische jaren 60 kleding voor mannen en vrouwen en vrolijke hippie feest versiering! Voor jaren 60 en andere feestartikelen kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht.

Lees meer >
Filter producten

Jaren 60 kleding vrouwen

Als vrouw kun je je in onze jaren 60 kleding van je frivoolste kant laten zien! Denk bijvoorbeeld aan de iconische broek met wijde pijpen en een hippie-vest met franjes, of juist een jaren 60 mini-jurkje met gave discolaarzen eronder. Met een compleet hippie-kostuum heb je meteen een volledige bonte uitdossing en ben je een echte flower power vrouw. Maak je look compleet met een hoofdband met patronen, bloemen of kralen en zet een roze of blauwe bril op. Ben je meer van de disco chic? Kies dan voor een mooi disco kostuum. Onze jaren 60 kleding vrouwen is geschikte carnavalskleding als hippie, maar natuurlijk ook geweldig voor een hippie feestje of jaren 60 feestje. Onze kekke jurkjes misstaan bovendien ook niet als party-outfit op een feest of festival. 

Jaren 60 kleding mannen

Ook voor mannen hebben wij volop typische jaren 60 kleding. Denk aan toffe shirts en retro blouses in waanzinnige kleuren, en de iconische witte-blouse-met-bruin-franjevest-look a la ‘I wanna be a hippy’. Vergeet je uitdossing niet af te maken met een langharige pruik, een kleurige bril en een peace- of wietketting. Als je iets subtieler gekleed wilt gaan op een hippie feestje, of iets zoekt dat je vaak kunt dragen, is het rasta t-shirt een goede oplossing.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!