Verjaardag

 

Gefeliciteerd, er is er een jarig! Tijd om eens goed uit te pakken. Bij Jan Monnikendam hebben we alles om een verjaardagsfeest tot een succes te maken. De mooiste kinderfeest versiering, feestmutsen, kaarsjes, vuurwerk, Abraham, Sarah en Sweet 16 artikelen: we hebben alle soorten producten in huis. Ontdek de mogelijkheden in de shop!

Lees meer >

Alle verjaardag decoraties voor een geslaagd feest

De aankleding van een verjaardag is een belangrijke sfeermaker. Onze uitgebreide collectie biedt daarom de mooiste versiering aan voor alle leeftijden. Opblaas ballonnen, verjaardag decoraties en andere versieringen, bestel je eenvoudig online. Ook voor de kaarsjes en het vuurwerk in de taart kun je terecht in ons assortiment. Duik in de collectie en vind voor ieder soort verjaardag de leukste producten.

Verjaardagsfeest in thema

Kinderen zijn er gek op: themafeestjes. Tover de huiskamer daarom voor een dag om met de meest originele producten. Zowel voor prinsessen versiering, piraten aankleding, Formule 1 decoratie of paarden artikelen, hebben wij de mooiste verjaardagsversiering op voorraad. Wij leveren de versiering ook op kleur. Volledig in het roze of blauw? Bekijk dan de complete collectie! 

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de versiering van dichtbij bekijken en samen uitzoeken. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!