Kaarsjes en vuurwerk

 

Heb je binnenkort iets te vieren? Maak dan het feest compleet met onze verjaardagskaarsjes en prachtig binnen vuurwerk. Binnen vuurwerk? Ja het is met dit vuurwerk mogelijk om ook binnen een spetterende indruk achter te laten. Bekijk ons unieke aanbod en steel de show! De artikelen zijn altijd op voorraad en van de hoogste kwaliteit.

Lees meer >
Filter producten

Feestelijk vuurwerk voor binnen

Vuurwerk is niet alleen prachtig in de lucht, maar steelt ook zeker de show op een cupcake, taart of een soortgelijk baksel! Hoe dat kan? Met mooie sterretjes of een prachtige ijsfontein. Plaats deze bovenop een taart en steel de show met jouw prachtige kaarsjes en vuurwerk. De ijsfonteinen blijven ongeveer 35 seconden branden. Dus waar wacht je nog op, lets light the party up!

Verjaardagskaarsjes

Hiep hiep hoera! Kaarsjes maken alles extra feestelijk! Ze mogen dan ook niet ontbreken op jouw feest. Wij bieden kaarsjes aan in diverse maten en kleuren, zo is er voor iedereen wat wils. Je kunt de kaarsjes gemakkelijk in een taart steken, aansteken en vervolgens uitblazen. Behalve als je kiest voor onze magic relight candles. Deze gaan, wanneer je ze uitblaast, gelijk weer aan!

Ben je naast kaarsjes en vuurwerk ook nog op zoek naar mooie ballonnen? Bekijk dan nu uitgebreide ballonnen assortiment en laat een ongekende indruk achter op je gasten.