2 jaar

 

Welke jarige job blaast dit jaar 2 kaarsjes uit? Deze mijlpaal mag natuurlijk niet ongezien voorbij gaan. Maak elke verjaardag onvergetelijk met de versiering en decoratie van Jan Monnikendam. Bekijk ons hele assortiment en kies jouw favoriete feestartikelen!

Lees meer >
Filter producten

Versiering 2 jaar

Een verjaardag is geen verjaardag zonder leuke versiering! Speciaal voor de allerkleinsten hebben we een hele leuke en kleurrijke vlaggenlijn. Naast de leuke vlaggetjes, hebben we ook een ruim assortiment aan folieballonnen. Door de vele verschillende kleuren en designs is er voor elke 2-jarige een leuke optie te vinden! Houdt de jarige van roze en van dieren? Dan zijn de folieballon met katten of de folieballon met giraf een hele goede keus. Naast de folieballonnen, zijn er ook normale gekleurde ballonnen. Deze doen het goed op iedere verjaardag!

Accessoires 2 jaar

Naast alle leuke decoratie en versieringen, hebben we ook een ruim assortiment aan leuke accessoires voor een verjaardag. Deze vrolijk gekleurde feesthoedjes geven een leuke twist aan een verjaardag. Is de jarige een echte Disney fan? Dan zijn deze prinsessen kroontjes van Disney heel leuk als extraatje op een verjaardag of partijtje. Ook de taart mag niet vergeten worden. Met de gouden kaars in nummer 2 versier je de verjaardagstaart net een beetje meer.