Verjaardag versiering 17 jaar

 

Hiep hiep hoera, het is tijd om te feesten! Want jij bent bijna 17 en dat betekent dat je verjaardagsfeestje in aantocht is. En laten we wel wezen, wat is een verjaardagsfeestje zonder leuke versieringen? Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en vind de leukste versieringen om er een onvergetelijke verjaardag van te maken!

Lees meer >
Filter producten

Verjaardag versiering 17 jaar

Je wordt 17 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden met een knallend feest! Geen feest is compleet zonder de juiste verjaardag versiering 17 jaar. Het is magie, het is de kers op de taart, het is de slagroom op de wafel. Dus waar wacht je nog op? Maak jouw verjaardagstaart extra feestelijk met onze cijferkaarsjes in een 1 en een 7. Of hang een lange letterslinger van ‘Happy Birthday’ boven de eettafel voor een gezellige sfeer. En als je wilt uitpakken, kies dan voor een deurgordijn folie goud en een discobal om een ​​echt spectaculair feest te creëren. Je kunt ook een piñata ophangen en je vrienden uitdagen wie hem als eerste kapot kan slaan. Maar pas op dat je niet per ongeluk een lamp kapot slaat!

Ballonnen 17 jaar

Ballonnen zijn een onmisbaar element op een goede zeventiende verjaardag! Bij Jan Monnikendam hebben we ballonnen die zo groot zijn dat je er bijna zelf in past, grappige en kleurrijke ballonnen, maar ook ballonnen voor een chique themafeestje. Kies voor onze trendy folieballonnen en maak een statement met een opvallende 1 en 7 op de muur. Je kunt ook kiezen voor normale ballonnen in vrolijke kleuren of met opdruk. Wil je de ballonnen mooi laten zweven? Bezoek onze winkel in Haarlem en laat je ballonnen vullen met helium! Helaas kunnen de heliumballonnen niet thuis worden bezorgd.