35 jaar

 

Hey feestgangers, maak je klaar om terug te springen in de tijd – en wel 35 jaar terug! Na 35 jaar vol prachtige momenten, mijlpalen en herinneringen, is het nu tijd om deze speciale gelegenheid te vieren. Of het nu gaat om een 35e verjaardag, 35 jaar getrouwd of in dienst bent, we hebben de perfecte versieringen om dit feest onvergetelijk te maken. Dus, stuur die uitnodigingen alvast de deur uit, trommel je vrienden en familie op, want dit wordt een knalfuif die je simpelweg niet wilt missen!

Lees meer >
Filter producten

35 jaar feest decoraties

Wie houdt er nu niet van een geweldig feest met te gekke versieringen? En laten we wel wezen, met 35 jaar aan glorie, avonturen en lachbuien verdienen we niets minder dan het allerbeste! Ons assortiment versiering staat te popelen om je feestruimte om te toveren tot een feestelijke oase. Van kleurrijke slingers tot feestelijke tafeldecoraties voor je feesttafel – we hebben het allemaal in petto. En vergeet vooral niet onze hippe cijferballonnen, die je kunt vullen met helium voor een extra vleugje feestelijke magie. Laat ze zweven en dansen door de lucht, een adembenemend schouwspel! Wil je meer details? Bezoek onze informatiepagina voor alle informatie. Dus laten we samen deze festiviteiten in stijl vieren en die 35 jaar vol geweldige avonturen echt laten schitteren!

Een feest voor hem en haar

Of het nu om die geweldige vent in ons leven gaat, die al 35 jaar lang voor geweldige momenten zorgt, of om die fantastische vrouw die zoveel avonturen heeft beleefd, we hebben de perfecte feestversiering voor hem en haar. Als versiering 35 jaar voor de man hebben we een assortiment kleurrijke feestversieringen. Als versiering 35 jaar voor de vrouw hebben we een stijlvolle collectie samengesteld. Dus, bestel nu eenvoudig online of kom gezellig langs in onze winkel in Haarlem, waar ons team staat te popelen om je te helpen. Samen maken we van dit feest een onvergetelijke ervaring!