55 jaar verjaardag versiering

 

Leef, lach en vier de sprankelende mijlpaal van 55 jaar! Na vijf en een halve decennia van avonturen, liefde en kostbare momenten, is het nu tijd om te vieren. Of je nu je eigen 55e verjaardag viert, een geliefde toejuicht die dit epische levenshoofdstuk ingaat, of een jubileum van 55 jaar huwelijk eert, wij hebben de perfecte versieringen om dit feest groots aan te pakken. Dus laat het confetti-kanon knallen, zet de muziek op volume 110 en laat het feest beginnen!

Lees meer >
Filter producten

Feestversieringen 55 jaar

De sfeer van een feest komt pas echt tot uiting door de juiste decoratie, en dat is precies wat wij aanbieden. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan vrolijke versieringen om de viering van een 55ste verjaardag of jubileum onvergetelijk te maken. Denk aan levendige 55 jaar slingers, feestelijke cijferkaarsjes en een button voor de jarige met het getal 55 erop. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan cijferballonnen in diverse kleuren en maten beschikbaar. Laat allemaal vijven door de lucht zweven en toon trots de prachtige mijlpaal die je hebt bereikt! 

Versiering voor elke viering

Of het nu gaat om een feest voor een 55e jarige verjaardag, 55 jaar huwelijk of 55 jaar in dienst, onze uitgebreide selectie versiering zal elke viering extra speciaal maken. Vier de prachtige mijlpaal en laat de feestvreugde beginnen. Bestel eenvoudig en snel jouw gekozen feestversieringen via onze website of kom gezellig langs in onze winkel in Haarlem. Ons team staat klaar voor al je vragen! Samen maken we van jouw feest een feest voor in de boeken!