Verjaardag versiering 1 jaar

 

Is jullie kleintje binnenkort voor het eerst jarig? Gefeliciteerd! Er is een echte mijlpaal bereikt, dus dat vraagt om een feestje. En wat is een feestje zonder mooie decoratie? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de mooiste versieringen om dit speciale feest compleet te maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar mooie slingers, bekertjes of ballonnen? Bekijk dan snel ons assortiment van losse versieringen. Ben je liever in één keer klaar met al je versieringen en decoraties? Dan hebben wij goed nieuws: wij bieden namelijk ook complete 1st birthday verjaardag sets aan!

Lees meer >
Filter producten

Losse 1st birthday versiering

Wij bieden verschillende losse 1st birthday versieringen aan. Zo hebben we een mooi aanbod van first birthday ballonnen en slingers, maar ook een echte showstopper voor op de taart! Meer op zoek naar een mooi versierd tafelkleed met bijpassende bekertjes en bordjes? Ook deze items bevinden zich in ons uitgebreide assortiment. Alles om de perfecte dag te creëren voor jouw kleintje en je gasten. Bekijk ons uitgebreide aanbod en mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Complete 1st birthday sets

Ben je liever in één keer klaar, zodat je niet verder meer hoeft te zoeken en je er zeker van bent dat alles perfect matcht? Dan is een complete first birthday versierings set iets voor jou. De sets zijn zowel in blauw met zilver als roze met goud beschikbaar. Ideaal dus voor zowel je kleine mannetje als meisje. In de sets zijn onder andere vlaggen, cupcake toppers, muffin wrappers, een taart topper, rietjes, een banner en lint te vinden. Super makkelijk en tijdbesparend; je hebt namelijk alles in één keer in huis en je hoeft niks meer erbij te halen.

Wil je graag nog extra ballonnen bij bestellen? Bekijk dan nu ons uitgebreide assortiment ballonnen. Het is ook mogelijk om bij ons helium ballonnen te bestellen. Je kunt deze los kopen, maar indien je een groot aantal helium ballonnen nodig hebt, kun je ook een helium tank bij ons huren.