Cadeautjes met een leeftijd

 

Op zoek naar een cadeau met een persoonlijk tintje? Bij Jan Monnikendam hebben we een breed assortiment aan cadeautjes met leeftijd die gegarandeerd voor een lach op het gezicht van de jarige zorgen. Van grappige wc-rollen met een leeftijdsopdruk tot hilarische drankspellen en gekke sokken, wij hebben het allemaal! Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of de jarige compleet in de watten wil leggen, onze cadeautjes met een leeftijd zorgen voor een unieke en memorabele ervaring. Dus laat je inspireren en vind het perfecte cadeau om de jarige zich extra jarig te laten voelen!

Lees meer >
Filter producten

Feestelijk plezier voor alle leeftijden

Bij Jan Monnikendam geloven we dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn voor plezier. Daarom hebben we cadeautjes met een leeftijd die geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen. Of je nu op zoek bent naar een grappige mok met een leeftijdsopdruk om de ochtendkoffie op te vrolijken, een feestelijke rozet om de jarige in het zonnetje te zetten of een drankspel voor het 18-jarige feestvarken: onze cadeautjes brengen een lach op het gezicht en zorgen voor een feestelijke sfeer. Of je nu jong of oud bent, met onze diverse grappige cadeautjes wordt elke verjaardag een feest om nooit te vergeten!

Persoonlijke cadeaus

Een cadeau met leeftijd is meer dan zomaar een presentje. Het is een herinnering aan een specifieke mijlpaal in iemands leven. Bij Jan Monnikendam begrijpen we dat elk cadeau speciaal en uniek moet zijn, net zoals de jarige zelf. Daarom hebben we een breed assortiment aan cadeautjes met leeftijdsopdruk, zodat je altijd iets kunt vinden dat perfect bij de jarige past. Van een collectebus met de leeftijd van een pensioengerechtigde tot een bieropener met de opdruk ’18 jaar’, onze cadeaus zijn zorgvuldig geselecteerd om een persoonlijke touch toe te voegen aan elke viering. 1 ding is zeker; met deze cadeaus wordt elke leeftijd een feest om te vieren. Bestel nu jouw cadeaus met leeftijd snel en eenvoudig online, of bezoek onze winkel in Haarlem.