Serie formule 1

 

Is jouw kind een enthousiaste Max Verstappen-fan die geen enkele race wil missen?

Ontdek bij ons de meest leuke en opwindende Formule 1 versieringen, waaronder leuke Formule 1 print ballonnen, vlaggenlijnen en finish vlaggen. Geef je kind het gevoel dat hij of zij op de eerste plaats staat. Naast deze feestelijke versieringen hebben we ook andere benodigdheden voor je Formule 1-feest, zoals milieuvriendelijk bestek, bekertjes en servetten met finishvlag. Bij Jan Monnikendam doen we er alles aan om je feest compleet te maken!

Lees meer >
Filter producten

Formule 1 kostuum voor kinderen

Voor een spetterend kinderfeestje hebben we een te gek racepak voor de kleine snelheidsduivels! Dit gave pak is een eerbetoon aan de stoere Formule 1 Red Bull-overall van Max Verstappen. Combineer dit met feestelijke papieren bordjes, servetten of ​​vlaggenlijnen met superleuke Formule 1-prints. Denk aan de helden Max Verstappen, Lewis Hamilton en meer; het wordt een feestje om nooit te vergeten!

Meer inspiratie voor je feestje! 

Met onze waanzinnige accessoires maak je van elke ruimte een spectaculair Formule 1-circuit! 

Kleedt de ruimte verder aan met andere te gekke items, zoals kleurrijke ballonnen, feestelijke confetti shooters, of zelfs een vrolijke letterslinger met jouw eigen teksten. Waar wacht je nog op? Ontdek ons uitgebreide assortiment en geef je feest een unieke touch die het zeker laat onderscheiden van andere feesten.