Carnavals maskers

 

De leukste en meest originele maskers vind je bij Jan Monnikendam. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 300 verschillende maskers en biedt voor ieder type feestje het geschikte product. Je vindt in onze shop zowel oogmaskers als maskers die je volledige gezicht bedekken. Voor jong en oud hebben wij de mooiste maskers beschikbaar. Ontdek alle producten!

Lees meer >
Filter producten

Oogmaskers voor carnaval

Of je nu naar een gala, een carnavalsoptocht of een ander verkleedfeest gaat, wij hebben voor iedere gelegenheid de leukste oogmaskers. Het oogmasker bedekt de ogen, neus en soms ook mond. Met ons ruime assortiment bieden we je grote keuze. De producten variëren van eenvoudig tot de meest originele ontwerpen. Bekijk de oogmaskers en vind jouw perfecte vermomming!

Volledige maskers

Onze volledige maskers zijn speciaal voor degene die zich helemaal onderdompelen in vermomming. Deze maskers zijn een creatief ontwerp en maken je onherkenbaar. Kies uit 200 designs en vind het perfecte masker. Combineer met onze kostuums en maak je outfit af met de juiste accessoires. Bij Jan Monnikendam vind je alle soorten producten en maak je je feestoutfit compleet. Kom langs in de vestiging in Haarlem. Wij helpen je graag met het vinden van het masker dat je zoekt. In de winkel bekijk je de producten van dichtbij en slaag je gegarandeerd!