Veren en boa’s

 

Het leven is een feest, dus pak uit met onze frivole veren en boa’s! Een veren boa kopen is niet alleen iets voor echte diva’s, maar ook voor themafeesten zoals bijvoorbeeld een jaren 20 feest, jaren 30 feest, een showbizzfeest of een maffiafeest. Wij hebben daarnaast volop mooie losse veren in alle formaten en kleuren. Je kunt voor deze veren artikelen zowel in de webshop als in de winkel van Jan Monnikendam terecht.

Lees meer >
Filter producten

Veren

Er is iets uiterst elegants aan mooie veren op een hoed gestoken, of verwerkt in een kostuum. Wij hebben alle soorten veren en boa’s voor verschillende doeleinden. Zo hebben wij eenvoudige ganzen pennen: harde veren van ongeveer 30 cm lang in felle kleurtjes die leuk zijn om mee te knutselen op een kinderfeestje. Ook zijn ze grappig als carnaval veren: maak bijvoorbeeld een kleurige verentooi voor carnaval! Daarnaast hebben wij floss veren in allerlei tinten, dat zijn veren die ongeveer even groot zijn maar veel zachter. Deze zijn mooi op een hoed of op de baret van een pietenpak. Tenslotte hebben we ook luxe spadona veren: prachtige grote veren in donkere kleuren of pastel kleuren. Mooi bij een chique outfit!

Boa’s

Een boa kopen is altijd goed als je nét dat beetje extra aan je verschijning wil toevoegen. Is er immers een kledingstuk of feestartikel met meer va-va-voom? Wij dachten het niet! Voor iedere soort veren boa kun je bij ons terecht, of het nou om een goedkope boa of een luxe superdikke boa gaat. Welke kleur zoek je? Wij hebben het! Voor voetbal of Koningsdag hebben wij de verenslingers in zonnig oranje, voor een chique feest in zwart met goud, en voor gay pride hebben wij een heuse regenboog boa. Ook hippe pastelkleuren als mint, lila of geel zijn prachtig. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Kies dan voor een van onze dikke brandveilige veren boa’s.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!