Huldeschild - deurbord

 

Is er binnenkort iemand jarig of staat er een mooi jubileum op de planning? Versier dan de deur of locatie met een prachtig huldeschild. Met een huldeschild zit de sfeer er vanaf het moment dat de gasten aankomen gelijk goed in. Hang het huldeschild bijvoorbeeld op aan de deur, muur of ramen. Wij beschikken over een uitgebreid en divers assortiment van huldeschilden voor verschillende gelegenheden. Bekijk dus snel ons assortiment en vind jouw perfecte huldeschild!

Lees meer >
Filter producten

Huldeschilden / deurborden jubileum of abraham

Wij hebben een huldeschild / deurbord voor verschillende gelegenheden. Wordt er binnenkort iemand 50 jaar oud, niks leukers dan een Abraham of Sarah bord op zijn deur te hangen. Of zijn binnenkort je (groot)ouders 60 jaar getrouwd? Dat is natuurlijk een reden voor een feestje! Neem een kijkje bij onze mooie jubileum huldeschilden en verras ze met een prachtig deurbord. 

Huldeschild / deurbord voor de jarige

Wordt er binnenkort iemand in jouw omgeving 16, 18, 21, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75, 80 of zelfs 100 jaar oud? Dat moet gevierd worden! Op zo’n feestje mag een huldeschild natuurlijk niet ontbreken om de jarige zich extra jarig te laten voelen. Aan de linkerkant vind je een menu waar je heel gemakkelijk mee kunt filteren, zodat je jouw perfecte huldeschild zo gevonden hebt. 

Naast een mooi huldeschild kunnen er natuurlijk op een goed feestje geen ballonnen ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van prachtige ballon decoraties of heliumballonnen?  Neem snel een kijkje in ons uitgebreide en kleurrijke ballonnen assortiment. Wij hebben ballonnen in vrijwel alle kleuren, dus je vindt altijd de ballonnen waarnaar je op zoek bent!