Sterretjes en ijsfonteinen

 

Het is feest, want er is iemand jarig! Hoe kun je het nou leuker en spectaculairder vieren dan met vuurwerk? Maak een verjaardag compleet met de leukste verschillende soorten sterretjes, ijsfonteinen of ander soort vuurwerk. Dankzij ons ruime aanbod is er voor iedere verjaardag een geschikt soort vuurwerk te vinden!

Lees meer >
Filter producten

Sterretjes

Bij ons vind je veel verschillende soorten sterretjes die perfect bij jouw verjaardag passen. Zo hebben we ze in de vorm van een hartje in het groot en klein. Ook bieden we normale sterren in verschillende groottes en hoeveelheden aan. Zo hebben we ze van 16 cm, 25 cm, 45 cm en zelfs 70 cm. Let wel op de producten van 70 cm zijn alleen af te halen in de winkel. Daarnaast hebben we sterretjes in de vorm van een ster, LOVE en in cijfers. Lees de productinformatie goed door, voordat je het vuurwerk gebruikt en kies voor de mooiste sterretjes voor een spectaculaire verjaardag!

Ijsfonteinen

Naast sterretjes hebben we een ruim aanbod in ijsfonteinen. Zo hebben we een reuze ijsfontein van 25 cm die 75 seconden duurt. Ook hebben we ijsfonteinen in verschillende kleuren, in het zilver of in het goud. En voor degene die van kleur houden bieden we ijsfonteinen aan die zowel een rode, gele als blauwe kleur (Tri-Color) geven. Voor een verjaardag van een speciale leeftijd vind je ijsfonteinen voor 30, 40 en 60 jaar. 

Maak elke verjaardag tot een spectaculair feestje met het leukste vuurwerk. Bekijk ons ruime aanbod!