Loterij, kien en bingo

 

Zorg dat je te gekke prijzen in huis hebt, want met deze spellen zijn er altijd winnaars! Organiseer je een loterij of ga je toch een avond kienen of bingoën? Hier vind je alles wat je nodig hebt. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod en voor je het weet staan de producten bij jou voor de deur. Oefen maar alvast met het zingen van een liedje, voor in het onfortuinlijke geval van een valse bingo!

Lees meer >
Filter producten

Losse loterij, kien en bingo items

We bieden verschillende losse items aan. Ben je al in het bezit van een bingomolen? Koop dan hier verschillende losse bingokaarten. Heb je juist al bingokaarten, maar mis je de bingomolen of bingoballen? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Hetzelfde geldt voor onze kien- en loterij items. Alle loterij, kien en bingo producten zijn los te koop, zodat je altijd de juiste spullen koopt zonder teveel te betalen.

Complete sets

Heb je juist in één keer alle spullen tegelijk nodig en koop je dus liever gelijk een complete set? Ook dit is mogelijk bij Jan Monnikendam. Voor zowel een avond kienen of bingoën zijn er diverse sets in verschillende maten beschikbaar. Het is ook mogelijk om een combinatieset te kopen van zowel een loterij-, kien- als bingoset. Er zijn genoeg combinaties mogelijk voor vele avonden spelplezier!

Is de spelavond een onderdeel van een speciale gelegenheid? Kijk dan gerust bij onze speciale themafeesten items om je avond compleet te maken.