Loterij, kien en bingo

 

Zorg dat je te gekke prijzen in huis hebt, want met deze spellen zijn er altijd winnaars! Organiseer je een loterij of ga je toch een avond kienen of bingoën? Hier vind je alles wat je nodig hebt, zoals bingoboekjes maar ook een bingomolen. Organiseer je bij je plaatselijke sportvereniging of bij een verzorgingstehuis een bingoavond? Dan kunnen consumptiemunten of consumptiebonnen niet ontbreken. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig online. Maar je kunt natuurlijk ook langskomen bij onze winkel in Haarlem. Oefen alvast met het zingen van een liedje, voor in het onfortuinlijke geval van een valse bingo!

Lees meer >
Filter producten

Losse loterij, kien en bingo items

Wij verkopen alle items die je nodig hebt voor jouw bingoavond. Denk aan een bingomolen maar ook aan losse bingokaarten en bingoballen. Je kunt bij Jan Monnikendam je bingokaarten online bestellen, maar ook ophalen in de winkel. Hetzelfde geldt voor onze kien- en loterij items. Kies tussen een bingo set of losse items. Zo koop je alleen wat je echt nodig hebt, zonder teveel te betalen.

Complete sets

Wil je losse bingoboekjes kopen, of juist in een complete set? Alles is mogelijk bij Jan Monnikendam. Je kunt voor een bingoavond in één keer alle spullen tegelijk kopen. Voor zowel een avond kienen of bingoën zijn er diverse sets in verschillende maten beschikbaar. Het is ook mogelijk om een combinatieset te kopen van zowel een loterij-, kien- als bingoset. Er zijn genoeg combinaties mogelijk voor vele avonden speelplezier!

Is de spelavond een onderdeel van een speciale gelegenheid? Kijk dan gerust bij onze speciale themafeesten items om je avond compleet te maken!