Christmas crackers

 

Op zoek naar een extra vleugje magie tijdens de kerstdagen? Versier jouw tafel met feestelijke Christmas crackers. Deze luxe versiersels zijn een spelletje, geheel volgens Engelse kersttradities! Pop de knalbonbons open en creëer nog meer sfeer aan tafel. Vaak zit in de kerst crackers een leuk grapje of klein cadeautje. Koop jouw Christmas crackers online of in de winkel bij Jan Monnikendam. En maak van jouw kerstdiner een heus feestje!

Lees meer >
Filter producten

Christmas Crackers traditie

Door Christmas crackers te kopen, ben je gegarandeerd van plezier aan tafel. Decoreer de tafel met deze knalbonbons door ze naast het bestek op tafel te leggen. Vóór de kalkoen op tafel komt, pop je per duo een christmas cracker. Degene met het langste uiteinde, mag de buit houden. Traditiegetrouw zit binnenin een grapje, een kleinigheid of een kroontje. En die moet natuurlijk wel meteen op! Verkleed jij je liever écht? Bekijk dan ons assortiment kerstkleding.

Originele Christmas Crackers

Christmas crackers – of knalbonbons – zijn vrij nieuw in Nederland. Maar in Engeland is het al een eeuwenoude kersttraditie! In 1846 bedacht de banketbakker Tom Smith speciaal voor de feestdagen de Christmas Cracker. En dat bleek een groot succes! Want kerst gaat tegenwoordig niet meer voorbij zonder dit feestelijke element. Ook bestaat het originele merk Tom Smith nog steeds. Daarom verkoopt Jan Monnikendam de originele producten van Tom Smith. Er zijn vele kleuren en designs te koop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goud, zilver of met een kerstachtig patroon. Van luxe crackers, tot een speels design. Zo vind je een kerstkraker die past bij jouw traditie. Deze kun je verder uitbreiden met onze andere kerst accessoires.