Kerstkleding dames

 

Als kerstboom, engel of toch als kerstvrouw. Voor iedereen heeft Jan Monnikendam wat wils. Een sexy Santa jurk of een degelijke kerstvrouwpak; kies je eigen stijl. Vol met pailletten of juist eenvoudig. Met onze Kerst outfits kun je alle kanten op. Voor elke gelegenheid is er wel een geschikt kerstpak te vinden. Bekijk al onze opties in de webshop!

Lees meer >
Filter producten

Kerstvrouw jurk of toch een pak?

Een kerstvrouw jurkje is een leuk verkleed kostuum voor tijdens de kerstdagen. Tover jezelf om in een schattige kerstvrouw met onze kerstvrouw pakken. Jan Monnikendam beschikt over een uitgebreid assortiment kerstkleding dames voor tijdens de kerst. Verkleed jezelf als een echt kerstvrouwtje en steel de show tijdens deze Kerst! Leuk voor op een feestje, een kerstmarkt of een huisbezoek!

Ruim assortiment kerstkleding dames

Pak deze kerst volledig uit met de kostuums voor vrouwen! Door de vele verschillende stijlen heb je een ruime keus aan kerstvrouw pakken. Wil je het liefst verkleed als een traditionele kerstvrouw? Kies dan voor bijvoorbeeld een mooi velours kerstvrouw jurk. Wil je liever een uniek kostuum dit jaar? Ga dan bijvoorbeeld voor een engelenjurk of een kerstboomjurk; leuk voor de afwisseling!