Oud en Nieuw kleding & versiering

 

Pop de champagne en schenk de glazen maar vol! Ben je op zoek naar de leukste oud en nieuw outfit? Of naar versiering voor nieuwjaar? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan decoratie en versiering voor oud en nieuw. Ga feestelijk het nieuwe jaar in met oud en nieuw kleding & versiering van Jan Monnikendam. 

Lees meer >
Filter producten

Oud en nieuw kleding & versiering

Bij een oud en nieuw viering kan de decoratie natuurlijk niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan de happy new year vlaggenlijn om jouw huiskamer mee te versieren. Ook deze vlaggenlijn met glitter past perfect in het oud en nieuw thema. Door de lengte van 6 meter heb je de ruimte binnen no-time omgetoverd tot een oud en nieuw feest. Maak het geheel af met ballonnen in dezelfde stijl. Deze zwarte ballonnen met gouden sterren passen perfect bij de zwarte slingers. Vergeet ook vooral de servetten en rietjes niet om de versiering voor je oud en nieuw feest helemaal af te maken!

Oud en nieuw outfit

Bij al deze versiering hoort natuurlijk ook passende outfit voor oud en nieuw. Ga je all-out met je verkleedkleding dit jaar? Of hou je het liever bij een diadeem voor oud en nieuw? Voor de mannen hebben wij veel leuke oud en nieuw kleding & versiering. Wat vind je bijvoorbeeld van deze gouden glitter colbert? Perfect voor de laatste avond van het jaar. Voor de dames hebben wij ook een breed assortiment aan verkleedkleding voor oud en nieuw. Bekijk eens deze gouden legging. Hiermee ga jij feestend het jaar uit. Liever iets subtielere verkleedkleding? Dan hebben wij deze leuke gouden strikjes met pailletten en led-verlichting en nog veel meer accessoires. Scroll door de opties en kies jouw favoriete outfit voor oud en nieuw!