Lippenstift

 

Heb jij binnenkort een feest op de planning staan en ben je nog op zoek naar een mooie gekleurde lippenstift? Dan zit je bij Jan Monnikendam wel goed. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van allerlei verschillende soorten en kleuren lippenstift om jouw look compleet te maken. Bekijk snel ons assortiment en let those lips pop!

Lees meer >
Filter producten

Gekleurde lippenstift

Of je nou op zoek bent naar een mooie rode variant of juist naar een niet zo standaard kleurtje, zoals oranje of groen. Bij ons zit je goed! Ons assortiment bestaat uit heel veel verschillende kleurtjes. Dus ga jij bijvoorbeeld als smurf verkleed? Kies dan voor een mooie blauwe lippenstift van het merk Superstar. Wil je liever opvallen met een gouden outfit? Kies dan voor een matchende gouden lippenstift om je uitstraling compleet te maken.

Neon/blacklight lippenstift

Wij bieden onder andere producten aan van het merk Superstar. Wij hebben normale varianten in verschillende kleurtjes, maar wij beschikken ook over de neon variant. De neon versie licht perfect op in het donker wanneer er een blacklight aan staat. Ideaal om echt even indruk te maken, want hoe gaaf is het om nog net even dat beetje extra op te vallen wanneer er een blacklight in de ruimte aanwezig is? Hier maak je gegarandeerd een goede indruk mee!

Ben je naast lippenstift nog op zoek naar een pruik of outfit om je outfit compleet te maken? Neem dan eens een kijkje in ons pruiken assortiment of onze verkleedkleding. Je vindt bij ons de meest originele pruiken en verkleedkleding van hoge kwaliteit.