12,5 jaar getrouwd

 

Een koperen huwelijk; oftewel 12,5 jaar getrouwd! Dat is een reden voor een feestje! En bij een goed feestje kunnen versieringen niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar mooie 12,5 jaar getrouwd versieringen? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de leukste versieringen om je avond mee compleet te maken. Scroll dus snel door ons assortiment heen en vind de mooiste 12,5 jaar getrouwd versieringen!

Lees meer >
Filter producten

De leukste versiering 12,5 jaar getrouwd

Of je nou op zoek bent naar ballonnen, slingers, huldeschilden, decoraties of afzetlint om er een knallend 12,5 jaar getrouwd feestje van te maken, bij Jan Monnikendam weet je dat je goed zit. We hebben versieringen in allerlei verschillende soorten en maten en geheel in het thema van het jubileum: bronskleurig! Met deze mooie versieringen tover je binnen no-time de locatie om tot echte feestlocatie.

12,5 jaar getrouwd slingers en ballonnen

Wij hebben de leukste bronskleurige slingers en ballonnen in dezelfde stijl, zodat het mooi op elkaar aansluit. Liever nog een andere kleur toevoegen? Neem dan eens een kijkje bij ons ballonnen assortiment. Hier vind je ballonnen in vrijwel alle kleuren die je mooi kunt combineren bij de bronskleurige ballonnen. 

Wil je het feest knallend beginnen? Bekijk dan eens onze confetti shooters. Ze vormen de perfecte start van het feest en de sfeer zit er direct goed in.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze vestiging in Haarlem. Wij staan klaar om je te helpen!