25 jaar getrouwd

 

Ben jij op zoek naar mooie versieringen voor een 25 jaar getrouwd jubileum? Begrijpelijk, want zoiets moet natuurlijk goed gevierd worden! Versieringen en decoraties mogen bij zo’n feest niet ontbreken. Bij Jan Monnikendam vind je een uitgebreid assortiment van de leukste versieringen om deze enorme mijlpaal te vieren. Bekijk snel ons assortiment en maak er een feest van om nooit te vergeten! Op naar de volgende 25 jaar!

Lees meer >
Filter producten

De leukste 25 jaar getrouwd versiering

25 jaar getrouwd zijn is een prestatie waar je trots op mag zijn, dus waarom zou je het niet laten zien in je versieringen? Wat dacht je van 25 jaar getrouwd folieballonnen, een afzetlint of cocktailprikkers. Hang prachtige folieballonnen op aan de muur, het afzetlint wind je om een deur heen en de cocktailprikkers steek je in heerlijke hapjes. Een mooie aankleding maakt een feest compleet, dus ga op zoek naar de versieringen die bij jou passen!

25 jaar getrouwd huldeschilden en -borden

Een 25 jarig jubileum maak je (hoogstwaarschijnlijk) maar één keer mee dus dat moet groots gevierd worden. Je wilt dat mensen vanaf het moment dat ze aankomen, gelijk goed in de feeststemming zitten. Huldeschilden en -borden zijn daar uitermate geschikt voor. Door een prachtig huldeschild of -bord aan de voordeur te bevestigen, zit de feeststemming er bij de gasten gelijk goed in. In ons assortiment zitten verschillende varianten. Kijk dus welke er bij jouw locatie past, bestel hem en voor je het weet hangt die aan de deur van de locatie.

Ben je naast deze versieringen ook op zoek naar ballonnen om het festijn compleet te maken? Bekijk dan snel ons ballonnen assortiment. Wij beschikken over ballonnen in de meest uiteenlopende kleuren en vormen. Daarnaast beschikken wij ook over een ruim assortiment van helium ballonnen