Welkom thuis versiering

 

Laat het confettikanon maar poppen, want met de welkom thuis versiering van Jan Monnikendam wordt jouw welkomstfeest een knaller! Als feestartikelen specialist hebben we alles in huis om jouw feest te laten schitteren. Geen stress, gewoon plezier! Bestel onze producten eenvoudig en snel online. Welkom thuis!

Lees meer >
Filter producten

Feestartikelen Welkom Thuis

Als je liefje, moeder of beste vriend een tijdje weg is geweest, is het tijd om de terugkeer extra speciaal te maken. Maak van het welkomstfeest een knalfuif om te onthouden met artikelen zoals vlaggetjeslijnen met “Welkom Thuis” erop in cartoon stijl. Van hang decoraties tot feestelijke ballonnen en opvallende deurborden.

Versier je huis met vrolijke welkom thuis ballonnen of hang een raamdecoratie op voor de wow-factor! Voor grotere ruimtes is een markeerlint ook een tof idee. Vergeet ook de folieballon niet; hiermee tover je je kamer om tot een feestelijke ballonnen hemel. Ontdek ook ons brede assortiment aan grappige cadeautjes voor de speciale persoon die weer thuis is.

Laat je adviseren over de leukste Welkom Thuis artikelen 

Als je op zoek bent naar feestelijke welkom thuis versiering, bij Jan Monnikendam ben je aan het juiste feestelijke adres! Als de feestspecialist met meer dan 100 jaar aan party-wijsheid, hebben we een schatkist vol ervaring. Dus, duik in ons uitgebreide assortiment of kom gezellig langs in onze winkel voor persoonlijk advies en ontdek de meest betoverende feestvondsten. Feesten maar!