Welkom thuis versiering

 

Organiseer een onvergetelijk welkomstfeest met de Welkom Thuis versiering van Jan Monnikendam. Als dé specialist in feestartikelen kunnen we je helpen met een zeer ruim aanbod aan welkom thuis artikelen: van borden tot ballonnen, slingers en spandoeken. Bestel onze producten eenvoudig en snel online, of kom gezellig langs in onze fysieke winkel in Haarlem. 

Lees meer >
Filter producten

Feestartikelen Welkom Thuis

Als je geliefde lang van huis is geweest, is het leuk om van de terugkeer iets bijzonders te maken. Bij een warm welkomstfeest horen natuurlijk passende artikelen. Versier het huis bijvoorbeeld met een slinger, of hang een groot spandoek op! Heb je minder ruimte, dan kun je bijvoorbeeld de deur versieren met een deurbord, of hang je de kamer vol met ballonnen die passen bij dit thema.

Laat je adviseren over de leukste Welkom Thuis artikelen 

Wat je ook zoekt, bij Jan Monnikendam ben je aan het adres voor het complete pakket aan artikelen. Daarnaast hebben wij als hofleverancier met meer dan 100 jaar ervaring veel kennis in huis. Dus zoek je iets speciaals? Lees dan onze uitgebreide productbeschrijvingen of kom langs onze winkel voor persoonlijk advies over de leukste spullen.