Disco jaren 70

 

Disco is een vrolijk en geliefd thema voor feesten, dus neus eens rond in onze jaren 70 kleding collectie! De jaren 70 kleding voor heren wordt gekenmerkt door glimmende blouses met ruches, kekke kostuums met wijde pijpen en disco schoenen. Jaren 70 kleding voor vrouwen bestaat onder andere uit korte jurkjes, disco broeken en hoge dames laarzen. Vind hier gave jaren 70/80 kleding in allerlei maten en kleuren!

Voor al je feestkleding en accessoires kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Bekijk snel ons assortiment en zoek jouw unieke look bij elkaar!

Lees meer >
Filter producten

Jaren 70 kleding heren

Op een discofeest mag je stralen in volle glorie! Jaren 70 kleding voor heren kenmerkt zich door kleuren, glitters, ruches, kortom: echte feestkeding. Het mooie is dat je er ook nog goed in kan bewegen, want op een jaren 70 feest moet natuurlijk wel gedanst worden. Boogie all night long! Een mooie start is een funky glimmende disco blouse met of zonder ruches, of een pailletten colbert of disco gilet in zilver of goud. Ook de typische broek met wijde pijpen mag eigenlijk niet ontbreken. Wil je all out gaan? Kies dan voor kwaliteit met een prachtige Opposuit: dat is een jaren 70 herenpak in iedere maat, dat overigens ook te huur is. Vind je het leuk om er een beetje fout uit te zien? Ook een pooierkostuum met hoed, bontmantel en pooierstok is een typisch jaren 70 outfit!

Jaren 70 kleding vrouwen

Met onze jaren 70 kleding voor vrouwen is het gogo glamour time! Dance the night away op een discofeest op onze hoge disco laarzen retro style. Deze disco schoenen hebben een stevige blokhak en combineren uitstekend met onze discojurkjes in allerlei hippe kleuren. Liever geen jurkje of disco rokje? Kies dan voor een disco top met pailletten, een glimmende discobroek, een legging met pailletten, of een gave jumpsuit met een leuke 70ties flower power print! Je look maak je af met typische jaren 70 accessoires: een gekleurde retro bril, een afro pruik of leuke discobal oorbellen!

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!