Jaren 80 feest

 

Schoudervullingen, cassettebandjes, foute kapsels en “Girls just wanna have fun”; de jaren 80 in een notendop. Staat er binnenkort een jaren 80 themafeest op de planning en ben je nog op zoek naar mooie bijpassende items? Wij beschikken over een breed en uniek assortiment van accessoires, versieringen en verkleedkleding in de jaren 80 stijl. Scroll door ons assortiment en ga terug in de tijd!

Lees meer >
Filter producten

Jaren 80 verkleedkleding

Ben jij op zoek naar te gekke outfit voor je jaren 80 feest? Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van verkleedkleding voor zowel dames als heren volledig in de jaren 80 stijl. Denk voor mannen bijvoorbeeld aan een roze zebraprint broek met te gek ‘I love the 80’s’ shirt en vergeet dan natuurlijk je ghettoblaster niet! Kies je liever voor iets stijlvollers? Ga dan voor een prachtig Opposuit in tijgerprint, Pacman stijl of bring tetris back als design op je pak. Ga als vrouw als 80ties rockstar of kies voor een tijgerprint bodystocking met zwarte legging en mooie zweetband in je haar.

Voor de mannen: laat je matje maar weer groeien, want die mag natuurlijk niet ontbreken. Duurt dat jou net iets te lang? Neem dan een kijkje bij ons assortiment pruiken, dat scheelt je weer tijd ;).

Jaren 80 decoraties en accessoires

Wil je de ruimte van het feest nog versieren met mooie jaren 80 decoraties? Of ben je nog op zoek naar de mooiste accessoires om je look compleet te maken? Maak dan gebruik van de filteropties in het zijmenu en vind zo gemakkelijk wat jij nodig hebt. Vrijwel alles is in onmiskenbare neon kleuren; van slingers tot hoofdbandjes om die wilde kapsels te bedwingen. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt om volledig terug in de tijd te gaan. Nu heb je alleen nog de beste hits nodig and “We will, we will rock you”!