100 jaar

 

100 jaar, wat een ongelooflijke leeftijd! Een eeuw vol avonturen, verrassingen en hartverwarmende momenten verdient niets minder dan een groots en onvergetelijk feest. Het is tijd om stil te staan bij deze prachtige mijlpaal te midden van vrienden en familie, om samen herinneringen op te halen en nieuwe te creëren. En wat is een feest zonder de juiste versieringen? Laat de feestelijke slingers de ruimte vullen, dek de feesttafel en laat de ballonnen door de feestzaal zweven. Laten we samen een spetterend feest neerzetten dat de geschiedenis ingaat als een viering voor de eeuwigheid!

Lees meer >
Filter producten

A trip down memory lane 

Je wandelt de feestzaal binnen en bam! Je wordt begroet door een waar ‘decennia-doolhof’ aan versiering. Van disco-ballen die ons meenemen naar de vrolijke jaren ’70 tot neonkleuren die ons recht in de fabelachtige jaren ’80 katapulteren – het is een en al feestelijke tijdmachine! Zelfs de tafels zijn in opstand gekomen en zijn veranderd in kleine tijdcapsules, versierd met iconische items uit elk tijdperk. En wat dacht je van die photobooth met leuke photobooth props? Verander in een hippie uit de jaren ’60 of een hip-hopper uit de jaren ’90 – het is tijd om de geschiedenis te remixen!

100 jaar feestversieringen

Honderd jaar aan avonturen, herinneringen en lachrimpels, dat verdient zeker een knalfeest! Honderd kaarsjes op de taart lijkt misschien iets te ambitieus, maar we hebben de oplossing: feestelijke cijferkaarsjes die de sprankeling van een hele eeuw vastleggen! En laten we eerlijk zijn, wie heeft er genoeg longinhoud voor het uitblazen van 100 kaarsjes? Maar dat is nog niet alles, want we hebben ook verschillende 100 jaar slingers om de ruimte te vullen met vrolijkheid en jubelstemming. En dan natuurlijk nog onze ballonnen met leeftijdsopdruk! Laat iedereen zien welke bijzondere leeftijd er gevierd wordt en creëer een ware visuele feestknaller. Dus laten we samen de dansvloer betreden, in stijl poseren bij de photobooth en de jarige de 100 jaar rozet geven die ze verdient.