21 jaar

 

Viert er iemand zijn 21ste verjaardag? Oh yeah, it’s party time! 21 word je maar één keer en dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. En hoe doe je dat beter dan door de locatie volledig te versieren? Mooie versieringen en decoraties maken het feest echt compleet. Jan Monnikendam beschikt over een uitgebreid assortiment van de leukste versieringen voor een 21ste verjaardag. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en vind de leukste decoraties om de locatie tot een waar festijn om te toveren. 

Lees meer >
Filter producten

De leukste 21 jaar versiering

Aankleding maakt een feest af en brengt de jarige inclusief de gasten direct in de juiste feeststemming. Het is dan ook onmisbaar op een goed feest. Verras de gasten direct bij binnenkomst door een warning sign neer te zetten. Zo zit de sfeer er gelijk goed in. Hang mooie slingers door de ruimte en een huldeschild op de deur. Of wat dacht je van leuke retro onderzetters? Bekijk ons uitgebreide assortiment voor een 21 jaar feest en maak het een avond om nooit te vergeten, voor zowel de jarige job als de gasten natuurlijk!

21ste verjaardag versiering pakket

Voor de mensen die graag gemakkelijk en snel in één keer klaar zijn hebben wij goed nieuws. We beschikken namelijk over een sparkling celebration feest pakket speciaal voor een knallend 21ste verjaardag feest. In dit pakket zijn de mooiste versieringen bij elkaar verzameld om een ruimte om te toveren tot een ware feestlocatie. Dit pakket bestaat onder andere uit spetterende cijfer sterretjes voor op de taart, een aantal mooie slingers, leuke cijfer ballonnen, servetten en meer!

Ben jij naast dit verjaardagspakket nog op zoek naar extra ballonnen om de ruimte te versieren? Neem dan snel een kijkje bij ons ballonnen assortiment. Wil je graag dat de ballonnen blijven zweven in de lucht? Bekijk dan ons helium ballonnen aanbod