Versiering verjaardag 30

 

Versiering voor je verjaardag als je 30 wordt? Dat moet extra vrolijk zijn! Je hebt er 3 decennia opzitten, dus tijd voor een feestje. De verjaardag van een vrouw die 30 jaar wordt grappig maken, doe je met leuke versieringen. Ook voor de man van 30 jaar is er humor gewenst. Een beetje kletsen bij een statafel kan ook nog als je de 40 bereikt. Als 30 jarige hoor je nog net bij de jeugd. Er mag dus best wat gebeuren. Je kunt feestmutsjes uitdelen onder je gasten. Je kunt cijfer sterretjes in de vorm van je leeftijd aansteken. Met de leuke 30 versiering smaakt hij extra lekker. Zolang je maar veel aan lachen toe komt met zijn allen. Je 30e verjaardag met passende 30-versiering ga je niet makkelijk vergeten!

Lees meer >
Filter producten

Verjaardag van een vrouw van 30 

Veel vrouwen zien een beetje op tegen hun 30-feest. Maar dat is toch niet nodig? Een vrouw met wie je kan lachen blijft eeuwig jong. Laat je dus van een grappige kant zien. Als je daar wat cadeautjes & grapjes voor bestelt ben je al half op weg. Je familie en vrienden aan het lachen maken is altijd leuk. De stemming zit er meteen in. Lekker gek doen en niet inzitten over het verstrijken van de jaren, je hebt nog een heel leven voor je! Versier je huiskamer met leuke folieballonnen. Opgeblazen hebben ze de vorm van een 3 en een 0. Het getal van jouw nieuwe leeftijd.

Verjaardag van een man van 30 jaar 

Humor werkt sfeerverhogend. Ook voor je 30ste verjaardag gaat die vlieger op. Je bent een man van 30 jaar, je hebt de verjaardagstaart opgesierd met kaarsjes en vuurwerk. Achter de voordeur hangt een glittergordijn. Iedereen die binnenkomt moet door die gouden sliertjes heen. Dat leidt tot veel hilariteit onder de verjaardagsgasten. De 30-versiering van je 30-feest doet zijn werk wel!

Bij Jan Monnikendam doe je inspiratie op voor elk feest. Of het nu een een themafeest is, een bruiloft of een verjaardag. Met de accessoires die je bij onze feestwinkel koopt is het geheid feest! Word jij binnenkort 30? Neem gauw een kijkje in ons aanbod.