Versiering 40 jaar verjaardag

 

Yes, it’s party time! Iemand viert zijn veertigste verjaardag. Daar mogen mogen versieringen natuurlijk niet bij ontbreken. Jan Monnikendam beschikt over een uitgebreid assortiment van de leukste en grappigste versieringen om er een onvergetelijk feest van te maken. Scroll dus snel door ons aanbod heen en laat je verrassen!

Lees meer >
Filter producten

De leukste versiering 40 jaar

De aankleding van het feest is natuurlijk een belangrijk onderdeel voor een 40ste verjaardag. Kies bijvoorbeeld voor mooie folie ballonnen aan de muur, cijfer sterretjes voor op de taart en 40-jaar slingers voor door de zaal. Zorg voor een memorabele avond met de mooiste 40-jaar verjaardag versieringen voor zowel man als vrouw. Bekijk onze uitgebreide collectie van versieringen en decoraties en maak het feest compleet!

Feestversiering verjaardag man/vrouw met humor

Tijdens een 40ste verjaardag mag humor natuurlijk niet ontbreken. Zo hebben we diverse grappige versieringen voor mannen en vrouwen om hun 40-ste verjaardag een extra grappige twist te geven. Wat denk je van een collectebus voor het 40 fonds, funny socks, toiletpapier en nog veel meer! Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in onze shop!

Wil je het feest helemaal compleet maken? Neem dan eens een kijkje bij onze confetti shooters en pop the party!