Versiering 70ste verjaardag

 

Hoera! Het is tijd om de slingers op te hangen en de ballonnen op te blazen, want we vieren een spectaculaire mijlpaal: 70 jaar! Bij Jan Monnikendam vind je de perfecte versieringen voor 70 jaar om deze feestelijke gelegenheid in stijl te vieren. Of je nu op zoek bent naar sprankelende decoraties, kleurrijke attributen of feestelijke accenten, we hebben alles wat je nodig hebt om het feest tot in de puntjes te verzorgen. Dus laat de leeftijd er niet toe doen, want bij ons draait het allemaal om het vieren van 70 jaar jong zijn, met een knipoog en een heleboel feestvreugde!

Lees meer >
Filter producten

Losse 70 jaar versiering

Bij Jan Monnikendam is het onze missie om ervoor te zorgen dat jouw 70e verjaardagsfeest onvergetelijk wordt. Met ons uitgebreide assortiment aan feestversiering 70 jaar en de mogelijkheid om te mixen en matchen, kun je de perfecte sfeer creëren die past bij de jarige en het feest thema. Of je nu kiest voor glinsterende confetti, opvallende heliumballonnen of feestelijke slingers, ons uitgebreide aanbod aan 70 jaar verjaardag versiering stelt je in staat om het feest helemaal naar jouw smaak aan te kleden. 

70 jaar feest pakketten

Bij Jan Monnikendam begrijpen we dat het organiseren van een feest soms overweldigend kan zijn, vooral als het gaat om zo’n bijzondere mijlpaal. Daarom hebben we speciaal voor jou 70 jaar feest pakketten samengesteld die alle benodigdheden bevatten om het feest soepel te laten verlopen. Het versiering pakket bestaat uit een mix van versieringen, tafeldecoraties en andere feestelijke accessoires die perfect bij elkaar passen. Of je nu een kleurrijk thema wilt met ballonnen en slingers, of een elegante sfeer met glinsterende decoraties, we hebben verschillende feest pakketten beschikbaar om aan jouw wensen te voldoen. Dus leun achterover en relax, want met onze 70 jaar feest pakketten wordt het organiseren van een knalfeest een fluitje van een cent!