Verjaardagskaarten

Of je nu op zoek bent naar een hartverwarmende boodschap of een vleugje humor om een glimlach op het gezicht van de jarige te toveren, onze uitgebreide collectie verjaardagskaarten biedt voor ieder wat wils. Verjaardagen zijn speciaal, en wij geloven dat de perfecte kaart het feest nog specialer maakt. Blader door ons diverse assortiment en vind de ideale verjaardagskaart voor de jarige. Bestel jouw favoriete verjaardagskaart eenvoudig online!

Lees meer >
Filter producten

De leukste verjaardagskaarten met leeftijd

Van 1 tot 100 jaar, wij hebben de perfecte kaart om de jarige te verrassen en hun speciale dag nog memorabeler te maken. Bij ons vind je niet alleen kaarten voor de meest bijzondere mijlpalen, zoals 30 en 50 jaar. Wij vinden dat alle leeftijden een mooie kaart verdienen, ook als je 63 of 37 wordt. Onze champagne en cijferballonnen verjaardagskaarten kunnen perfect voor man en vrouw. Ook nog op zoek naar een leuk cadeautje? Bekijk ons ruime assortiment cadeautjes. De leukste presentjes vind je bij Jan Monnikendam. Lief of juist lekker gek. Denk aan een leuke mok, sokken of snoeptrommel.

Verschillende verjaardagskaarten voor de jarige 

Van kleurrijke illustraties tot grappige verjaardagskaarten, we hebben kaarten die perfect passen bij elke verjaardagsviering. Wat de relatie ook is, of het nu gaat om familie, vrienden of collega’s, je vindt de leukste verjaardagskaarten bij Jan Monnikendam. Schrijf een lieve boodschap op de kaart en laat de jarige zich helemaal jarig voelen. De jarige extra in het zonnetje zetten? Versier het huis met slingers, ballonnen en andere feestversieringen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en verras de jarige job of jet!