Sweet 16 versiering & accessoires

 

Een Sweet 16 feest is niet zo maar een verjaardagsfeestje. Je ‘Sweet Sixteen’ bereiken is een dag waar ieder kind naartoe leeft. Het is dan ook de moeite waard om je puber in het zonnetje te zetten en er een feestelijke, memorabele dag van te maken. Met een compleet Sweet 16 versiering pakket van Jan Monnikendam belooft het een knalfuif te worden! Deze artikelen zijn zowel in onze webshop als in onze winkel verkrijgbaar.

Lees meer >
Filter producten

Sweet 16 decoratie

Een Sweet 16 feest organiseren begint natuurlijk met de juiste decoratie. In ons assortiment zitten decoraties in luxe glanzend goud en zwart, of in eigenwijs knalroze. Denk aan slingers, banners en vlaggen, maar bijvoorbeeld ook aan speciale bordjes voor de taart, servetten voor bij het lekkers (of als er iemand geknoeid heeft natuurlijk), bekertjes voor de drankjes, prikkertjes voor op de kaas of komkommertjes, en een hippe Sweet 16 bril en sjerp voor de jarige jop. Zo is de toon gezet en kan het feest eigenlijk alleen nog maar een daverend succes worden!

Sweet 16 ballonnen

Wat niet mag ontbreken op een zestiende verjaardag zijn natuurlijk de ballonnen. Jan Monnikendam helpt je aan de juiste ballonnen voor jouw kersverse zestienjarige. Zo hebben wij natuurlijk de klassieke ‘ballonvormige’ ballonnen met daarop een kroontje en de tekst ‘Sweet 16’. Maar daarnaast hebben wij ook gave folie cijfer ballonnen in ons assortiment: ballonnen in het getal 1 en 6! Deze ballonnen zijn er in goud of roze en in verschillende groottes. De kleinste cijferballon is 36 cm groot, de middelmaat is 86 cm groot, en we hebben daarnaast een jumbo cijferballon in goud van maar liefst 100 cm groot. De kleinste ballon vul je met lucht, de twee grotere cijfer ballonnen met helium.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!