Sweet 16 versiering & accessoires

 

Een sweet 16 verjaardag is niet zomaar een verjaardag; hier leef je als puber al een hele tijd naartoe. Daarom mag een goed feestje niet vergeten worden. Zet de jarige lekker in het zonnetje en vier deze dag samen. Met de artikelen van Jan Monnikendam maak je van deze 16e verjaardag een onvergetelijk groot festijn! 

Lees meer >
Filter producten

Sweet 16 ballonnen

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder sweet 16 versiering & accessoires. De grote folieballonnen in nummer 1 en nummer 6 doen het altijd goed. Deze folieballonnen zijn los te koop, maar je kan ze ook laten vullen met helium in onze winkel. Hetzelfde geldt voor de ronde folieballonnen. Naast de folieballonnen mogen ook de normale ballonnen niet ontbreken. In ons assortiment vind je verschillende sweet 16 ballonnen

Versiering sweet 16

Een sweet 16 verjaardag mag best een beetje over de top zijn. Pak dus vooral uit met allerlei soorten sweet 16 versiering & accessoires. Van banners tot vlaggenlijnen en van een gevelvlag tot afzetlinten; maak het zo gek als je zelf wilt! Liever iets minder opvallend? Passend bij de normale ballonnen hebben wij bijvoorbeeld de zwart met gouden vlaggenlijn. Deze kleuren zijn minder opvallend, maar kleden het feest wel heel mooi aan. Alles mooi versierd? Schenk de bekers maar vol, schep de taart op de bordjes en geniet van deze prachtige leeftijd! 

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!