Hoofddeksels

 

Tijd voor een feestje? Trek de leukste verkleedkleding aan! Voor de meest originele outfits neem je een kijkje in onze shop. Onze collectie hoofddeksels bestaat uit zowel hoeden als petten en maakt je outfit helemaal compleet. Voor mannen, vrouwen en de kids hebben we voor elk originele idee een geschikt product. Bekijk het in de shop!

Lees meer >
Filter producten

Feesthoedjes

Jan Monnikendam is al meer dan 100 jaar een ervaren feestwinkel en weet als geen ander hoe je het beste een feestoutfit samenstelt. Over een geslaagd kostuum is goed nagedacht. Maak je outfit daarom altijd af met de juiste accessoires. Onze collectie hoofddeksels bestaat uit de meest originele feesthoedjes en petten. Met ons ruime assortiment heb je keuze genoeg.

Carnavalshoeden

Tijdens carnaval trekken feestgangers alles uit de kast om er op en top uit te zien. Neem een kijkje in onze shop voor de meest originele ideeën. Binnen ieder thema hebben wij bijpassende hoofddeksels. Ga als sultan, Schot, Robin Hood of Napoleon. Onze hoeden koop je voor een betaalbare prijs en dankzij de hoge kwaliteit, gaan ze extra lang mee. Kom binnenkort langs in onze vestiging in Haarlem. Wij helpen je graag met het vinden van alle artikelen voor een geslaagd feestoutfit!