Vlaggen

 

Tijd voor een feestje? Hang de vlag maar uit! Voor iedere speciale gelegenheid vind je bij Jan Monnikendam de mooiste vlaggen. Van de Nederlandse vlag tot alle vlaggen van de wereld, in ons assortiment komen ze allemaal aan bod. Ook voor zwaaivlaggetjes kun je ons terecht! De artikelen zijn altijd op voorraad en van de hoogste kwaliteit. Ontdek alle mogelijkheden in de shop of kom langs in onze winkel!

Lees meer >
Filter producten

Nationale vlag voor Nederlandse feestdagen

Koningsdag, voetbalkampioenschappen en geslaagde examens vieren we in Nederland natuurlijk met het uithangen van de nationale vlag. Zowel de rood-wit-blauw vlag als de oranje vlag koop je bij Jan Monnikendam. De vlag is tegen alle weersomstandigheden bestendigd en kan meer dan eens gebruikt worden. Kwaliteit staat daarom voorop. De producten zijn gemaakt van de beste materialen en gaan daardoor extra lang mee.

Alle vlaggen van de wereld

Naast de traditionele Nederlandse vlag, vind je bij ons ook alle vlaggen van de wereld. Landen als Zweden, Noorwegen, Turkije, Portugal, Denemarken, Zuid-Afrika en Engeland: voor iedere nationaliteit, koop je bij ons de geschikte vlag! Met meer dan 10.000 artikelen maak je ieder feestje compleet. Duik in onze feestdagen collectie en ontdek welke artikelen nog meer bij de gelegenheid aansluiten. 

Zwaaivlaggen

Naast wereldvlaggen, jubileumvlaggen of feestvlaggetjes, kun je ook voor zwaaivlaggetjes bij Jan Monnikendam terecht. Of je nu op Koningsdag wilt zwaaien met een zwaaivlaggetje voor Nederland, met een zwaaivlag bij het songfestival wilt staan of op het circuit met een zwaaivlag langs de finish wilt zwaaien, bij ons vind je een uitgebreid assortiment.

Jubileumfeest? Hang de vlag uit!

Ook voor jubileumfeesten hebben wij de mooiste vlaggen. 16, 30, 50 of 60 jaar? Hang de vlag maar uit! Voor alle jubilea hebben wij uitgebreide collecties aan feestartikelen. Daarnaast vind je in onze verjaardag collectie de belangrijkste producten voor een gegarandeerd succesvol feestje.

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de vlaggen van dichtbij bekijken. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste product!