Kerst accessoires

 

Ho ho ho, Merry Christmas. Het is alweer bijna de tijd van het jaar; Kerstmis. Tijd voor gezelligheid, familie en vrienden en daar kunnen de nodige kerst accessoires niet bij ontbreken. Jan Monnikendam beschikt over mooie kerst accessoires om het kerstfeest compleet te maken! Van kerst slingers tot kerst bretels. Scroll snel door ons assortiment heen en laat je verrassen.

Lees meer >
Filter producten

De leukste Merry Christmas slingers en kerstslingers

Om een ruimte in de kerstsferen te brengen, hebben we leuke kerst slingers / Merry Christmas slingers in ons assortiment. Hang ze op aan de muur en de ruimte is gelijk gezelliger! Ze staan ook leuk voor het raam of wat dacht je van boven de tafel van het kerstdiner? Er zijn genoeg mogelijkheden, want je tovert met deze kerst accessoires elke ruimte om tot sfeervolle kerst omgeving.

Leuke kerstman accessoires

Op kerstavond is de Kerstman onmisbaar. Hij brengt de cadeautjes rond en hoe kunnen die beter gebracht worden dan in een mooie Kerstman cadeauzak? Wil je verkleed gaan als Kerstman? Kijk dan hier voor een opblaas buik, Kerstman riem en bel

Neem ook eens een kijkje bij ons Kerstman pakken assortiment en vergeet de Kerstman pruik en/of baard niet, want die mag natuurlijk niet ontbreken.

Ook voor kerst bretels, -brillen en -maskers zit je bij Jan Monnikendam goed. Scroll dus door ons assortiment heen en ontdek alle kerst accessoires!