Koningsdag kleding & accessoires

 

Oranje boven! Elk jaar in april kleurt Nederland volledig oranje. Ben je op zoek naar oranje accessoires en oranje kleding? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. Wij hebben alles voor jouw perfecte koningsdag outfit. Met ons uitgebreide assortiment stel je zelf een unieke outfit samen voor een betaalbare prijs! Tover jezelf om in een echte Oranje Leeuw of Oranje Leeuwin tijdens deze Koningsdag.

Lees meer >
Filter producten

Koningsdag kleding

Hoe oranje maak jij jezelf dit jaar? Met onze Koningsdag kleding & accessoires maak je het zo gek als je wilt. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor iedereen geschikte oranje kleding te vinden is. Voor mannen hebben we bijvoorbeeld verschillende oranje shirts en een oranje vest. Ga je er helemaal voor? Dan is het volledige oranje pak een hele goede keus! Ook voor de vrouwen zijn de opties eindeloos. Doorgaans is het niet zulk lekker weer met Koningsdag. Kies daarom voor dit oranje trainingsvest. Zo blijf je warm, maar ben je nog steeds in het oranje!

Accessoires voor Koningsdag

Naast de oranje kleding mogen de oranje accessoires natuurlijk niet ontbreken. Maak het zo bont als je zelf wilt! Wil je graag opvallen tijdens deze Koningsdag? Kies dan voor de knal oranje engelen vleugels of de oranje cowboy bierhoed. Naast de opvallende accessoires kun je bij ons ook terecht voor de meer basic items. Van hoedjes tot petjes en van zonnebrillen tot handschoenen; alles is mogelijk! Koningsdag is geen Koningsdag zonder de rood-wit-blauw schmink stift. Maak jezelf en je vrienden Koningsdag ready met alle kleding en accessoires!