Koningsdag kleding & accessoires

 

De leukste koningsdag kleding vind je bij Jan Monnikendam. Met ons ruime assortiment zit er altijd een koningsdag outfit tussen waarnaar je op zoek bent. Al meer dan 100 jaar zijn wij dé Haarlemse feestwinkel en bieden wij feestartikelen aan van de beste kwaliteit. Ontdek in de shop onze unieke producten voor een betaalbare prijs!

Lees meer >
Filter producten

Koningsdag outfit

Bij ons kun je terecht voor zowel outfits als voor accessoires. Pak volledig uit in het oranje of houd het bij een subtiele strik of hoed. Onze collecties hebben de leukste kleding voor kinderen en voor volwassenen. De uitgebreide productbeschrijvingen voorzien je van de juiste maat, kleur en andere belangrijke kenmerken. Wil je meer weten over een product? Vraag gerust!

Koningsdag jurkjes

Voor zowel koningsdag als andere oranje festiviteiten hebben we de meest originele jurkjes. Ga voor het unieke Delfts Blauwe jurkje, glamour in een oranje glitter dress of straal in een van onze petticoats. 

Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de kleding bekijken, passen en vergelijken. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste outfit!