Babyshower versiering

 

Een babyshower, oorspronkelijk een Amerikaanse traditie, is een feestje om je zwangere vriendin in het zonnetje te zetten. De aanstaande moeder wordt verrast met allerlei (baby)cadeau’s en vaak lekkere hapjes. Dit feestje mag niet ontbreken tijdens de zwangerschap. Het organiseren van een babyshower is erg leuk om te doen, maar er komt een hoop bij kijken. Wat voor hapjes ga je serveren? Hoe ga je het feestje leuk aankleden? Om het zo makkelijk mogelijk te maken, vind je bij Jan Monnikendam een uitgebreid assortiment aan decoratie en versiering voor een babyshower!

Lees meer >
Filter producten

Versiering babyshower blauw

Krijgt je zwangere vriendin een jongetje? Dan is het erg leuk om de hele ruimte te versieren met babyshower versiering in het blauw. Ons uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om de hele kamer te voorzien van slingers en ballonnen! Een blauwe balloon box maakt het af. Dit zijn vier kartonnen dozen die gevuld zijn met kleine blauwe ballonnen. Je kunt ook de letters BABY of LOVE op de box plakken met stickers. Maar vergeet ook de tafel niet! Deze kun je versieren met mooie tafeldecoratie en leuke blauwe accessoires.

Babyshower versiering neutraal

Is het geslacht nog niet bekend? Of willen de ouders liever een gender neutraal feestje? Ook dan heeft Jan Monnikendam de perfecte versiering, gewoon neutraal. Denk aan leuke baby ballonnen met vrolijke neutrale kleurtjes of mooie hartjes linten. Voor neutrale versiering kun je terecht bij ons!

Versiering babyshower roze

Wordt het een meisje? Hoe leuk is het dan om de hele ruimte om te toveren tot een roze feestfestijn! Roze slingers en roze ballonnen mogen dan zeker niet ontbreken. Maar ook een roze ijsfontein is erg leuk. Plaats ze op de taart en steek ze aan. Een magisch moment. Ook voor kleine cadeautjes voor de gasten van de babyshower kun je bij ons terecht. Zoals leuke roze speentjes. Dan heeft iedereen een mooie herinnering aan het bijzondere feest.

Babyshower tafelversiering: het middelpunt van de belangstelling

Een babyshower is niet compleet zonder mooie tafelversiering. Deze tafeldecoratie is het middelpunt van de belangstelling. Hier kunnen aanwezigen hun cadeaus neerzetten, maar je kunt de tafel ook gebruiken voor een gezellige high tea! Onder babyshower tafeldecoratie valt bijvoorbeeld een tafelkleed en leuke bijpassende bordjes en bekers. Maar ook servetten zijn aan te raden. Niet alleen handig tijdens het eten, het staat ook nog eens leuk! Met de tafelversiering van Jan Monnikendam maak je van elke babyshower een echt feest! Bekijk ons ruime assortiment feestartikelen.