Babyshower versiering

 

De komst van een baby vieren met al je vrienden bij elkaar is tegenwoordig erg populair. Het verrassingsfeestje voor de mom to be mag niet meer ontbreken tijdens de zwangerschap. Het organiseren van een babyshower is erg leuk om te doen, maar er komt een hoop bij kijken. Wat voor hapjes ga je serveren? En hoe ga je het feestje leuk aankleden? Om het zo makkelijk mogelijk te maken, vind je bij Jan Monnikendam een uitgebreid assortiment aan decoratie en versiering voor een babyshower!

Lees meer >
Filter producten

Versiering voor een babyshower

Boy or girl? Hoe leuk is het om de hele ruimte te versieren met roze of blauwe decoratie voor een babyshower? Ons uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om de hele kamer te voorzien van slingers en ballonnen in het roze of blauw. Is er een meisje op komst? Bekijk dan eens deze vrolijke balloon box; deze steelt zeker weten de show. Ook de roze slingers en roze ballonnen mogen niet ontbreken. Wordt het een jongetje? Dan zijn deze folie ballon en de blauwe Nijntje slinger zeker leuk als decoratie. Ook mag natuurlijk de welbekende ooievaar niet missen. Deze hebben we zowel in het roze als in het blauw!

Accessoires voor een babyshower

Naast alle decoratie hebben we ook verschillende extra accessoires die een extra boost geven. Kies bijvoorbeeld voor bijpassende Nijntje bekers en Nijntje bordjes. Deze zorgen voor een eenheid in de versiering. Speciaal voor de mom to be hebben we ook een prachtige roze kroon of blauwe kroon. Hiermee zet je de aanstaande moeder extra in het middelpunt! 

Met de versiering van Jan Monnikendam maak je van elke babyshower een echt feest! Scroll door de pagina’s en kies jouw favoriete feestartikelen voor een babyshower.