18e verjaardag versiering

 

Je 18e verjaardag! Eindelijk volwassen. Deze mijlpaal vraagt om een knalfeest. Doe inspiratie op bij Jan Monnikendam. Dan is de versiering in ieder geval in orde.  Het aanbod van onze feestwinkel is groot genoeg om voor ieder wat wils te bieden. Neem snel een kijkje en vind wat je zoekt!

Lees meer >
Filter producten

Verjaardag versiering 18 jaar

Wat is goede versiering voor je 18-jarige verjaardag? Je feestje moet in de eerste plaats vrolijk zijn. 18 is misschien wel de belangrijkste verjaardag, die je voor altijd in je geheugen wilt houden. Met de juiste versiering zullen alle genodigden meteen weten dat het een speciale dag is. Kleed de huiskamer aan met folieballonnen en slingers en zoek de mooiste cadeau’s uit. De versieringen voor je 18e verjaardag brengen de sfeer er meteen in.

18 jaar dus knallen maar!

Is het een leuk idee om feestmutsjes te bestellen? Al je gasten laat je er een opzetten. Maak het huis extra gezellig met het Sparkling Celebration feestpakket 18 jaar! Niemand kan er meer onderuit dat jij volwassen bent.

Bij Jan Monnikendam kun je het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis.  Met veel feest ervaring in onze gelederen, maken we alles wat leuk is nog een stukje leuker. Neem direct een kijkje in ons uitgebreide assortiment.