18e verjaardag versiering

 

Lang zul je leven, lang zul je leven, lang zul je leven in de gloria! Komt je 18e verjaardag er aan? Gefeliciteerd! Eindelijk volwassen. Deze mijlpaal vraagt om een knalfeest. Doe inspiratie op bij Jan Monnikendam. Dan ben je verzekerd van feestelijke versiering. Wij hebben een uitgebreid aanbod. Voor ieder wat wils. Alles om jouw mijlpaal groots te vieren. Neem een kijkje in ons assortiment en vind snel wat je zoekt!

Lees meer >
Filter producten

18e verjaardag versiering

Je 18e verjaardag is misschien wel de belangrijkste verjaardag die je voor altijd wilt herinneren. Met de juiste 18e verjaardag versiering zullen alle genodigden meteen weten hoe speciaal deze dag is. Kleed de huiskamer aan met folieballonnen en slingers en zoek de mooiste cadeaus uit. De versieringen voor je 18e verjaardag brengen de sfeer er meteen in. Nodig je gasten uit met deze feestelijke champagne kaart en draag trots deze mooie sjerp. De versiering is pas echt compleet met een deurbord en grappig toiletpapier. Maak het jezelf gemakkelijk door een feest pakket aan te schaffen. Dan heb je al je feestartikelen al in huis!

18 jaar dus knallen maar!

Maak van je 18e verjaardag een knalfuif met de gevelvlag, bierpul en kokarde. Vergeet vooral je feestmuts niet te bestellen! Laat al je gasten er een opzetten. Niemand kan meer ontkennen dat jij volwassen bent! Wil je ook dat je buren weten dat je jarig bent? Dan mag het window sign niet ontbreken. Trommel je vrienden op voor het drinkmaster spel 18 jaar. Dit kun je natuurlijk ook met alcoholvrije drankjes spelen! Dit razendsnelle spel vol verrassende opdrachten is verkozen tot het meest hilarische spel van het jaar! Veel plezier!

Bestel je 18 jaar versiering bij Jan Monnikendam

Alles voor je 18e verjaardag bestel je bij Jan Monnikendam. Van leeftijdslingers en cijfer folieballonnen tot aan 18 jaar socks: je vindt het bij ons. Bestel je feestartikelen eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Haarlem. Wij helpen je graag!