Slingers met leeftijd

 

Je bent maar één keer per jaar jarig, dus dat moet groots worden gevierd! Of je nu net 18 jaar bent geworden en eindelijk legaal mag drinken, of 100 jaar en nog steeds de coolste oma van het verzorgingshuis bent, met een groot aanbod aan slingers met leeftijd hebben we voor ieder feestbeest wat wils. Want wie zegt dat ouder worden saai is? Met onze leeftijdsslingers wordt het een feest om een jaar ouder te worden! Kies uit onze uitgebreide selectie van leeftijdsslingers en let the party begin!

Lees meer >
Filter producten

Versier de ruimte met onze leeftijdslingers

Als je jouw feestruimte wilt omtoveren tot een echt feestparadijs, dan zijn de slingers met leeftijd van Jan Monnikendam de perfecte keuze. Waarom zou je genoegen nemen met een paar saaie ballonnen, als je ook de hele ruimte kan versieren met leeftijdslingers, ballonnen met leeftijd, helium ballonnen, lampions en confetti? Onze leeftijdslingers zijn de kers op de verjaardagstaart van jouw feestje. Of je nu op zoek bent naar een simpele en subtiele leeftijdslinger, of een opvallende en kleurrijke leeftijdslinger, bij Jan Monnikendam vind je gegarandeerd wat je zoekt! 

Niet jarig, maar wel een andere mooie mijlpaal te vieren? Kies voor een leeftijd slinger zonder tekst, zoals bijvoorbeeld voor een huwelijksjubilea de slinger 2 jaar getrouwd. Zo zijn de mogelijkheden met slingers met leeftijd eindeloos.

Bestel eenvoudig en snel jouw slingers met leeftijd bij Jan Monnikendam

Wil jij dat jouw verjaardagsgasten meteen kunnen zien hoeveel kaarsjes je mag uitblazen? Kies dan voor een slinger met leeftijd! Of je nu een slinger 1 jaar zoekt voor een eerste verjaardag of een slinger 50 jaar om een halve eeuw te vieren, bij Jan Monnikendam vind je de perfecte leeftijdsslingers voor elk feest! En het beste van alles is dat je ze eenvoudig en snel kunt bestellen op onze website. Kies het gewenste thema en wij zorgen ervoor dat de leeftijdsslingers zo snel mogelijk bij jou thuis worden bezorgd. Heb je nog vragen over onze feestartikelen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!