20 jaar

 

Zeg maar dag tegen je tienerjaren, want je wordt 20 jaar! Hiep hiep hoera! En deze bijzondere mijlpaal verdient natuurlijk een groots en spetterend feest. Bij Jan Monnikendam hebben we speciaal voor de aanstaande twintigers een uitgebreid assortiment feestversiering om jouw 20e verjaardag onvergetelijk te maken. Of je nu van een kleurrijk en levendig thema houdt of juist een stijlvolle en elegante sfeer wilt creëren, we hebben de perfecte versieringen om jouw feestlocatie om te toveren tot een feestelijk paradijs. Van feestelijke ballonnen en slingers tot tafeldecoraties, leef je uit en maak er een knalfuif van!

Lees meer >
Filter producten

20 jaar feestversiering

Cheers to 20 years! Of je nu je twintigste verjaardag viert, twintig jaar samen bent met je partner, twintig jaar getrouwd bent of twintig jaar in dienst bent, wij hebben de perfecte versiering om deze speciale dag te vieren. Bij Jan Monnikendam begrijpen we dat elke gelegenheid uniek is en vraagt om een passende feestelijke sfeer. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan feestversieringen samengesteld om jouw 20 jaar mijlpaal op een onvergetelijke manier te markeren. Hang kleurrijke 20 jaar slingers op en strooi feestelijke confetti over de feesttafel. Plaats sprankelende cijferkaarsjes op de taart om het moment extra bijzonder te maken. Laat de festiviteiten beginnen en vier 20 jaar op een feestelijke en bijzondere manier!

20 jaar helium ballonnen 

Eén van de meest populaire items uit ons assortiment zijn de cijferballonnen. Deze ballonnen in de vorm van de getallen “2” en “0” zijn de perfecte decoratie om jouw 20e verjaardag of jubileum in stijl te vieren. Ze voegen een feestelijk en speels element toe aan elke feestlocatie. Je kunt de cijferballonnen bij ons ook laten vullen met helium! Het opblazen van ballonnen met helium zorgt voor een betoverend effect. Het geeft jouw feestdecoratie een extra dimensie en maakt het plaatje compleet. Wil je meer informatie over het opblazen van ballonnen met helium? Bezoek dan onze informatiepagina.