25 jaar

 

Hoera! Een kwart eeuw heb je erop zitten. Nu zoek je versiering voor je 25 jaar verjaardag. Hoe versier jij de huiskamer? Het moet feestelijk zijn en toch grappig. 25 jaar is een prachtige leeftijd en dat mogen we vieren. Je nodigt vrienden en familie uit. De mensen die het dichtst bij je staan in het leven. Met hen wil je lachen en feestvieren.  Bij Jan Monnikendam slaag je vast en zeker. Je party is er een om nooit te vergeten. Lachen, samenzijn en gezelligheid!

Lees meer >
Filter producten

25 jaar! Kies de versiering voor je verjaardag

Zoals gezegd, 25 jaar is een bijzondere leeftijd. Iedereen ondergaat hem verschillend. De een studeert nog en de ander is al volop aan het werk. In sommige delen van het land is het gebruikelijk te spreken over halve Abraham of halve Sarah. Je krijgt dan een pop in de tuin. Maar dat kun je dus ook voor een vriend regelen. Het kan een origineel idee zijn. Je vindt de Abraham of Sarah opvulpop in ons assortiment. Hij is ook heel makkelijk te gebruiken als versiering voor een 25e verjaardag. Je moet hem namelijk zelf aankleden en je kent vast wel iemand die toegang heeft tot de garderobe van de jarige. 

Verjaardag van een man van 25 jaar met humor

Ja, er moet wel wat te lachen zijn op je verjaardag. Dat geldt voor mannen maar natuurlijk ook voor vrouwen. Bij Jan Monnikendam kennen ze hun Pappenheimers.  Eens flink uitpakken met tafeldecoratie is een perfecte binnenkomer voor je gasten. Op het toilet hang je een rol moppentoiletpapier op. En als de sfeer er goed in zit, kom je met kaarsjes en vuurwerk op de proppen.

Ben je zelf uitgenodigd op de verjaardag van een man van 25 jaar? Of een vrouw? Dan vind je bij ons de leukste cadeautjes om te geven. Er is niets leukers dan met een grappig cadeau aan te komen. 

Bekijk ons aanbod leuke cadeaus en versieringen voor een 25e verjaardag!